1986 Toyota Pickup forgasseren Problemer

1986 Toyota Pickup forgasseren Problemer


Toyota pickups har et rykte som nesten uslitelig. Mens det er sant de går tusenvis av miles med liten eller ingen oppmerksomhet, de har sine quirks. Toyota forgassere, spesielt, kan være litt masete.

tette Jets

Som enhver forgasser, er det en på Toyota lastebil utsatt for tette dyser. En og annen spray renere ned i halsen kan hjelpe, eller prøve en boks med drivstoff additiv annenhver oljeskift.

vakuum Lekkasjer

Vær spesielt oppmerksom på vakuumledningene mellom forgasseren og ventildekselet på disse små lastebiler, hvor høy varme kan føre dem til å løsne eller stivne og sprekke. Sjekk også mellom motor og fender godt for linjer som har en tendens til å bli koblet fra ved et uhell under et oljeskift eller annen tjeneste.

Float Troubles

Problemer med flyte kan forårsake dårlig gassrespons og en rekke andre woes. Sjekk seglasset på flyte bollen hvis modellen har en; drivstoffnivået bør være mellom merkene. Ellers trekker toppen av og sjekk flottøren nivå med en sporvidde. Pass også på at flottøren ikke stikker eller lekker.

Utslitte deler

Til slutt, trenger enda en Toyota forgasser en gjenoppbygge. Sørg for at du får en god kit med fullstendige instruksjoner. Esken skal også inneholde en nål og sete ventil og en akselerator pumpe blender, to av de mest problemutsatte deler.