1986 Nissan Pulsar Specs

1986 Nissan Pulsar Specs


Pulsar, mer kjent som Datsun, var en bil som først ble introdusert i 1978 av den japanske bilprodusenten Nissan. Seks generasjoner av Pulsar ble produsert, med hver generasjon som strekker seg over omtrent fem år. I 1986 ble bilen tredje generasjonen født, og erstatte den glatt, aerodynamisk styling med en firkantet bodied, sub-kompakt, rimelig bil.

Body stil

Den nordamerikanske versjonen av Pulsar var kjent som NX. Den hadde en to-dørs coupé karosseri og pop-up-lykter. De tre-dørs og fem-dørs versjonene var også tilgjengelig, men de viste seg å være upopulær og ble avviklet i Nord-Amerika etter bare ett år.

Dimensjoner og vekt

Hjulet base på Pulsar NX (avstanden mellom fremre og bakre dekk) målt 95,7 inches. Legemet målte totalt 165,9 inches i lengde, 64,6 tommer i bredde og 54,3 inches i høyde. Lengden er 1,73 ganger større enn akselavstand; dette er kjent som lengde-til-akselavstand forhold. Pulsar NX, utstyrt med standard funksjoner og en full tank av gass, veide 2,072 lbs.

Motor

Pulsar NX kom med enten bensininnsprøytning turbo E15ET motor eller forgasser, naturlig pustende E16S motor. Den E15ET var en 1,6-liters firesylindret motor med åtte ventiler (2 per sylinder) og en vannkjølt turbolader. Det produseres 105 hestekrefter. Den E15S var en 1,5-liters firesylindret motor også med åtte ventiler (2 per sylinder). Det produseres 72 hestekrefter.