1997 Acura Cl Spesifikasjoner

Acura er Hondas luksus-kjøretøy divisjon, med seks modeller i sitt utvalg som i 2010. Grunnlagt i 1986, Acura var den første luksus linje av biler fra en japansk produsent. Acura solgt CL coupe over hele verden fra 1997 til 2003. Montert i Ohio, CL var en av tre biler splittet fra de populære Legend modeller som ble avviklet i 1995.

Opptreden

Forbrukerne kan velge to motorer under CL linje. En 2.2L inline firesylindret motor tilbudt en effekt på 145 hestekrefter og 147 pund-fot dreiemoment. Drivere kunne forvente drivstoffeffektivitet på 25 mpg i byen og 31 mpg på motorveien bruk. Et alternativ 3.0L V6 motoren leveres 200 hestekrefter og 195 pund-fot dreiemoment med en drivstoffeffektivitet på 20 mpg byen og 28 mpg highway. Begge motor pakker inkludert en fem-trinns manuell girkasse, med en fire-trinns automatisk girkasse tilgjengelig.

Håndtering og oppheng

Som en luksus bil, 1997 Acura CL skrøt ganske imponerende ytelse og behandlingsspesifikasjoner. CL kom standard med fire skivebremser for premium stopper evner, mens de to skivebremser foran ble ventilert for kjøling. Standard anti-lock bremser hjulpet plutselig stopper. Med en 4,2: 1 aksel ratio ble Acura CL rettet for ytelse. Wishbone oppheng foran og bak og en uavhengig stabilisatorstag med spiralfjærer forbedret kjørekomfort.

Ytre

I 1997 CL bare kom i coupe karosseri, som gjenspeiler bilens sporty image. Seksten-tommer foran og bak lettmetallfelger kom standard på alle modeller, med P-rated 205 / 55R16 dekk. Foran frontlykter inkluderte en halogenpære system for optimal nattsyn. Premien 3.0L V6-modeller tilbys en hekkspoiler alternativ.

Interiør

For å møte den CL standard av luksus, grunnmodeller inkludert funksjoner som air condition med klimakontroll, elektronisk setejustering driver, nøkkelfri adgang, servostyring, og strøm vinduer og dørlåser. Front- og sidekollisjonsputer beskyttet fører og forsetepassasjer. Oppgraderinger tin en premium pakke inkludert slike alternativer som skinnstoler, sjåfør og passasjer oppvarmede speil, CD-spiller, moonroof og anti-tyveri alarm system.