1986 Mazda RX7 Spesifikasjoner

1986 Mazda RX-7 er en kompakt, bakhjulsdrift sportsbil. Det ble tilbudt i tre forskjellige utstyrsnivåer: base modell RX-7, RX-7 GXL, og RX-7 Turbo. De tidligere to modellene delte den samme motoren, med GXL mottar mer luksuriøst interiør funksjoner. Turbo modellen var den mest avanserte av de tre trimme nivåer, og tilbyr den mest makt og de fleste alternativene, samt en strømlinjeformet ytre og sporty eksteriør aksenter.

motor~~POS=TRUNC

1986 modell år tilbudt to versjoner av RX-7, en naturlig pustende versjon og en turboladet versjon. Benytte en twin-rotor design, produserer 146 hestekrefter ved 6500 rpm og 138 fot-pounds av dreiemoment ved 3500 rpm den naturlig pustende motor. Den turboladede modell genererer 182 hestekrefter ved 6500 rpm og 183 fot-pounds av dreiemoment ved 3500 rpm. En fem-trinns automatisk girkasse med overdrive eller en fem-trinns manuell girkasse med en hydraulisk clutch linkage var tilgjengelige med begge motorene. Motoren design har en luft-til-luft intercooler montert på toppen, som mottar luft fra en ventil i bilens panser. Den turboladede modellen har en turbo som er to-trinns, frigjøre mer ladetrykk som motorturtallet stiger.

Fjæring og bremser

RX-7 tilbudt en suspensjon alternativ, kjent som AAS, eller automatisk justering suspensjon. Den lar sjåførene å sette sin suspensjon til en av to innstillinger: enten "NORMAL" eller "SPORT", som gir en strammere og mer røffere tur. Suspensjonen har en tilbøyelig enkelt A-arm design på forsiden, med nøytrale toe-in og camber innstillinger fra fabrikken. Ventilerte, single-stempel skivebremser er standard utstyr for naturlig aspirerte RX-7, med fire-stempel skivebremser reservert for turbo-modellen. Styresystemet bruker et rack-and-pinion design og har firehjulsstyring som bidrar til å forbedre håndtering respons.

interiør Specs

Interiøret på turbo og naturlig pustende modeller av 1986 RX-7 varierte litt, med turbo-modellen mottar en sportslig behandling. Standard utstyr på turbo-modellen inkluderer cruise control, elektriske vinduer og dørlåser, makt sidespeil, en fem-eikers sportsratt, og dype bøttesportsseter. Den GXL Interiøret har en mer utilitaristisk design, men har de samme sportsseter som turbo-modellen, samt AM / FM stereo, og en tre-eket ratt. Begge modellene kan utstyres med et skinn interiør, men velur er fabrikken møbeltrekk for begge. Grunnmodellen RX-7 interiør i stor grad lignet GXL-tallet, med flatere seter og manuell vindus og dørlås kontroller.