2007 GMC Sierra 1500 Spesifikasjoner

2007 GMC Sierra 1500 Spesifikasjoner


Chevrolet er re-designet 2007 Sierra 1500 byr på mange forbedringer i forhold til tidligere modeller. Selv om motorene har holdt seg stort sett uendret, har plass stil og komfort alle blitt forbedret, med høyere trim modeller ser mer ut som luksusbiler enn pickups. Den ekstra komfort og stil kommer ikke på bekostning av makt eller ytelse, faktisk, de taue mer og få bedre kjørelengde. Chevy tilbyr Sierra i fire trims, med et utvalg av fem motorer, fem sendinger og tre førerhus stiler.

Motor og girkasse

Grunnmodellen lastebil kommer standard med en 4,3-liters V-6 motor som legger ut 195 hestekrefter og 260 fot-pounds av dreiemoment. SLE1 modellene drives av en 4,8-liters V-8 med 295 hestekrefter og 305 fot-pounds av dreiemoment. Denne motoren er et alternativ for lastebilmodeller. Standard på SLE2 og SLT-modeller, og ekstrautstyr på arbeid lastebiler, er en 5,3-liters V-8 med 315 hestekrefter og 388 fot-pounds av dreiemoment. Top-of-the-line Denali modellen er drevet av en 6,2-liters V-8 med 403 hestekrefter og 417 fot-pounds av dreiemoment. En valgfri 6-liters V-8 med 367 hestekrefter og 375 fot-pounds av dreiemoment er tilgjengelig på alle SL-modeller. En fire-trinns, automatisk girkasse er standard på alle modeller unntatt Denali, som har en sekstrinns automatgirkasse. Manuelle girkasser er ikke tilgjengelige.

Maksimal slepekapasitet varierer fra 8200 til 10 500 lb og maksimal nyttelast varierer fra 1600 til 1900 pund drivstoffeffektiviteten varierer fra 15 miles per gallon i byen til 21 mpg på motorveien.

Hjuloppheng og styring

Alle Sierra modellene leveres standard med bak, to-wheel drive, mens firehjulstrekk er et alternativ. Avhengig av modell, skiftende to til fire-hjulet stasjonen er enten manuell eller elektronisk. Chevy tilbyr fem forskjellige fjæringssystemer. De fleste tilbyr uavhengig forhjulsoppheng med spiralfjærer og gasstrykk sjokk og bak, blad-fjæring med gasstrykksjokk. Den største forskjellen mellom de typene er suspensjonen sin tuning; vanlig, heavy-duty, spesielt for tauing eller mer gate kunnskapsrike, sport tuning, funnet på Denali modeller.

Den Z71with off-road suspensjon legger foran torsjon barer og kraftige støt. Alle modellene leveres standard med tannstangstyring.

Interiør og Space

Alle to-dørs modeller er tilgjengelig med vanlige drosjer, mens de fire-dørs modellene leveres med enten en utvidet eller mannskap-cab. Front hodet og benplass er begge 41 inches; bak hodet og benplass i den utvidede førerhuset er 39 og 34, henholdsvis, mens i dobbeltkabin, de er 40 og 39.

SLT og Denali trims kommer standard med skinn foran, sportsseter, SLE2s komme med klut bøtte seter, eller valgfritt skinn og resten kommer med vinyl eller klut, 40-20-40 benker. Arbeid lastebil modellene kommer med en full, bakre benk, mens de andre er tilgjengelige med full benk eller en 60-40 benk.

Det er en markant forskjell i interiøret. Arbeids Lastebiler kommer med en AM / FM stereo og A / C og cruise-kontroll er valgfritt. Når du beveger deg opp gjennom trims, standard funksjoner og alternativer inkluderer A / C, cruise-kontroll, elektriske vinduer og låser, en DVD underholdningssystem og internett.