1986 Ford Ranger XL Spesifikasjoner

1986 Ford Ranger XL Spesifikasjoner


I løpet av årene kjøretøyprodusenter har produsert en rekke forskjellige lastebiler. I dag er det lastebiler som kommer med mannskap drosjer og har plass til opptil seks personer, samt slep titusenvis av pounds. Det er også mindre lastebiler på markedet, for eksempel Ford Ranger, som har vært på markedet siden 1982. 1986 Ford Ranger XL er en lastebil kan være lurt å vite om hvis du er interessert i mindre lastebiler.

Motor

1986 Ford Ranger XL introdusert en ny og større motor til Ford Ranger. Den nye motoren var 2,9 liter, seks sylindere og laget opp til 140 hestekrefter. Andre motorer som var tilgjengelig på denne tiden inkluderte en 2-liters firesylindret motor og en 2,3-liters firesylindret turbodieselmotor.

Super Cab

En annen ny funksjon i 1986 Ford Ranger XL var en super cab. Standarden, tre-seters benk var fortsatt tilgjengelig, men eierne kan nå kjøpe en super cab som har lagt 17 inches lagringsplass bak forsetene og også innlemmet to fold ned hopp seter i førerhuset.

Truck Bed

På grunn av tillegg av super cab, 1986 Ford Ranger XL-modeller som fulgte med super cab funksjonen hadde en redusert lasteplanet. Lastebil seng på super drosjen var seks fot lang, sammenlignet med standard cab Ford Rangers, som kom med en syv-fots seng.