1986 Ford Ranger XL Specs

En rekke små lastebiler har blitt gjort gjennom årene, inkludert 1986 Ford Ranger XL. Ford introduserte Ranger til sin linje av pickups å gi forbrukerne en kompakt pickup alternativ som bruker mindre gass og kan operere på så lite som fire sylindere. 1986 Ranger også innført en Supercab mulighet til å holde flere passasjerer.

Størrelse

1986 Ford Ranger introduserte Super Cab, som var i stand til å holde fire passasjerer i stedet for den tradisjonelle førerhuset, som holdt to. De to forsetene kaste frem og to hopp seter folde ned fra sidene i baksetet. Standarden cab støtter en seks- eller syv-fots seng, mens den utvidede cab modellene er begrenset til en seks fot seng.

Motor

Motoren på Ranger bruker elektronisk bensininnsprøytning. Alternativene spenner fra det 2.0L inline firesylindret med 72 hestekrefter til 2.9L V-6 motor med 140 hestekrefter. Et alternativ, ikke så ofte bestilt, er det 2.3L firesylindret turbodiesel, som tilbyr 59 hestekrefter.

Drivstofføkonomi

Ford Ranger XL avgir fra 7,8 til 10,8 tonn klimagassutslipp per år, ifølge US Department of Energy basert på 15.000 miles kjørt per år. Ranger får fra 15 til 25 miles per gallon i byen og 19-29 mpg på motorveien.