1986 Ford F-150 Sjekkliste for vedlikehold

1986 Ford F-150 Sjekkliste for vedlikehold


En 1986 Ford F-150 pickup lastebil kan være gammel i kjøretøy år, men det betyr ikke at det ikke vil fortsette å kjøre sikkert i årene som kommer ... spesielt hvis du tar deg tid til å opprettholde den riktig. Som bilen blir eldre, er det viktigere å ha olje endres regelmessig, og å gjøre rutinemessige optimaliseringer. En Ford F-150 fra 1986 vil trolig ha mer enn 200.000 miles på den ved 2011. Det kan også være nærmer 300.000 miles. På den kjørelengde, er det visse rutinemessig vedlikehold trinn som du ikke vil gå glipp av.

Undersøkelse

Når du tar 1986 Ford F-150 inn i butikken for sin neste melodi, spør mekaniker til å sjekke hjullager, låse nav, bremsesystemet og særlig bremseslanger og slanger. Hjullagrene støtte lastebilens vekt og kan bli skadet over tid med kravene til jobben sin. Hvis de blir skadet, må mekanikeren erstatte dem. Bremsesystemet er en annen som jobber hardt og kan trenge reservedeler. Hvis din mekaniker funn skadet bremseklossene eller ubalanserte rotorer, ha ham erstatte eller reparere de delene.

smøring

Mange deler av lastebilen er avhengige av tilstrekkelig smøring for å fortsette å levere optimal ytelse. Uten god smøring, kan enkelte deler av lastebilen blir skadet og trenger reparasjon. Spør din mekaniker til å smøre automatgir og trans kobling for å holde overføring fungerer som det skal. Du bør også gjøre en vanlig oljeskift på bilen for å holde motoren i god stand.

Erstatning

Noen lastebil deler oppleve slitasje-og-tåre som en del av den daglige driften, og kanskje må byttes ut. Spør din mekaniker til å sjekke veivhuset oljefilter og erstatte den om nødvendig. Veivhuset væske bør også skiftes ut. Du bør ha mekaniker gjøre en rutinemessig sjekk av luftfilteret og sett det også, hvis det er tett.