1981 Toyota Celica Starter Problemer

Den starter i 1981 Toyota Celica slår av motoren over, slik at det å starte. Starteren virker ved å spinne et svinghjul for å slå av motoren over når sjåføren slår tenningsnøkkelen. Som alt i en bil, kan en start gå dårlig og ikke la bilen å starte eller få den til å begynne langsomt.

Starter Solenoid Failure

I dagens biler starteren solenoid er en del av starteren, men i en 1981 Toyota Celica solenoid er en egen del. Magnet regulerer om starteren får strøm eller ikke ved å fullføre en krets når nøkkelen vris. Når magnet svikter, vil motoren ikke snu fordi starteren ikke vil bli drevet. Hvis Celica har dette symptomet, kan du teste magnet ved å berøre en skrutrekker, med nøkkelen av, til de positive og negative innlegg fra magnet. Hvis starteren koples inn, er solenoiden defekt.

løse ledninger

Starteren har en rekke ledninger som går mellom det, batteriet og solenoid. Hvis en av disse ledningene er enten løs eller frakoblet, vil starteren ikke fungere. Enten starteren ikke kan slå over i det hele tatt, eller det kan ha en svekket spy kraft.

Startmotoren Failure

Startmotoren er den elektriske motoren inne i starthuset. Motorens hovedfunksjon er å spinne utstyret ved slutten av starteren. Det gir snur motoren over. Hvis motoren svikter, vil starteren ikke fungere i det hele tatt.

Starter Engasjerende Motor Failure

Starteren engasjerende motor er en liten motor inni starteren som skyver startdrevet på svinghjulet. Denne motoren holder utstyret trygt gjemt unna bevegelige deler når det ikke er nødvendig, og skyver den ut mot svinghjulet når du starter bilen. Når denne delen går dårlig, vil du høre et spinnende lyd, men ikke spy av motoren.

Broken Starter Gear

Starteren utstyret er lite utstyr som blir svinghjulet når den spinner. Giret kan bli svak over tid og kan bryte. Når startutstyr pauser, vil du høre bare en sliping lyd når du prøver å starte din Celica.