Hvordan å programmere en Garmin 255W

Hvordan å programmere en Garmin 255W


Garmin Nuvi 255W er en del av en Garmin serie med GPS-enheter som hjelper sjåførene får sine destinasjoner. Den Nuvi 255W plukker opp en satellitt signal som forteller enheten hva gaten du er på eller i nærheten. Når du skriver inn adressen til der du ønsker å reise, satellitter sender informasjonen til Nuvi 255W, som kommuniserer med deg via en berøringsskjerm. Før du kan komme i gang, må du programmere en plassering i enheten.

Bruksanvisning

1 Ta GPS-enheten utendørs. Du vil ikke være i stand til å programmere en plassering til enheten finner satellittsignalet, noe som kan skje bare utenfor eller i bilen. Pass på at det ikke er noen store trær eller høye bygninger som kan hindre signalet.

2 Slå på Garmin Nuvi 255W ved å skyve på-tasten øverst til venstre på enheten. Vent på satellittsignalet bar på berøringsskjermen for å bli grønn; Dette forteller deg satellittsignalet har blitt funnet.

3 Trykk "Hvor skal du?" å starte programmering et sted i din Nuvi 255W.

4 Velg en metode for å legge inn din destinasjon. Du kan velge "Address" for å angi en eksakt adresse, til "Favoritter" velg en plassering fra listen over lagrede favoritter eller "severdigheter" for å velge et forhåndslastet plassering etter kategori.

5 Skriv inn din destinasjon. Du kommer inn en adresse, velge en favoritt eller bla gjennom severdigheter etter kategori. Noen av kategoriene inkluderer restauranter, parkering strukturer og sykehus.

6 Kontroller at den angitte plasseringen, er det en som du ønsker å programmere inn i enheten. Trykk "Go!" Dette vil ta deg til kartskjermen, slik at du kan begynne å følge instruksjonene.