1979 Oldsmobile Spesifikasjoner

1979 Oldsmobile Spesifikasjoner


Oldsmobile hadde et godt år i 1979. Den hadde mange tilgjengelige modeller med noen, men kvaliteten som folk hadde ventet fra selskapet siden 1897 var fortsatt blir presentert først og fremst.

Toronado

1979 Toronado var stort sett det samme som året før, men det gjorde har betydelige forskjeller. Den innvendige plassen, vurdert til å holde fire passasjerer, ble økt med en senking av baksetet. Bakhjulsopphenget ble redesignet for å øke bagasjerommet plass. Den Toronado også inneholdt en 350-kubikk tomme, åttesylindret motor med en tre-trinns automatgirkasse. En diesel versjon av Toronado var også tilgjengelig.

Cutlass

Den Cutlass var tilgjengelig i fire forskjellige versjoner i 1979: Calais, Salon, Supreme og Cruiser. Den Calais var en to-dørs coupé, og var stort sett det samme som Høyesterett med noen mindre detaljer om trim holde dem atskilt. De anbefalte Oldsmobile sin 350-kubikk tomme, åtte-sylindret motor. The Salon var tilgjengelig med enten en 231-kubikk tomme, seks-sylinder eller en 260-kubikk tomme, åtte-sylindret motor. 260-kubikk tommers modell motoren kan drives av enten bensin eller diesel. Den Cruiser var en dieseldrevet bil med samme 350-kubikk tomme, åttesylindret motor som Calais og Høyesterett.

Custom Cruiser, Omega og Delta 88

The Custom Cruiser var en stasjonsvogn idrett en 350-kubikk tomme, åtte-sylindret motor i enten gass eller diesel. Omega var den eneste kompakt tilbys av Oldsmobile og var tilgjengelig i en to- eller firedørs eller en kombi-versjon. The Omega holdt en 305-kubikk tomme, åtte-sylindret motor. Delta 88 ble fakturert som en familie bil og inneholdt 20-kubikkfot bagasjeplass og en 231-kubikk tomme, seks-sylindret motor.