1977 Monte Carlo Takluke Removal

Fjerne en takluke fra 1977 Monte Carlo er en tøff jobb som bør vanligvis utføres av en profesjonell mekaniker. Før du forsøker arbeidet, må du sørge for at du har full kunnskap i hvordan soltaket fungerer og hvordan den er tilkoblet. Hele fjerningen vil ta deg et par timer.

Bruksanvisning

1 Pop panseret på Monte Carlo. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne den negative kabelen fra batteriet terminalen. Dette kan gjøres ved å fjerne bolten klemmen er festet til klemmen ved hjelp av en pipenøkkel.

2 Fjern boltene som fester soltak vindusrute klemmer på plass. Fjern klemmene fra rundt vinduet og løft panelet på toppen av soltaket.

3 Bruk en skarp kniv for å skjære bort gummi trim rundt soltaket. Lag en innledende snitt i trim og trekk den bort fra soltaket med hendene. Kast trim i papirkurven.

4 Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene som holder headliner på plass. Trekk headliner bort fra soltaket. Fjern skruene som fester vindavviser på plass og ta deflektoren fra soltaket.

5 Påfør et lag med soltak tetningsmasse fjerning rundt soltak sel. La Monte Carlo for en time for å la fugemasse remover å bryte ned fugemasse. Bruk en hammer til å nøye banke soltak rammen fra taket ditt Monte Carlo.