Hva er årsaken til hjullager til Grind?

Hva er årsaken til hjullager til Grind?


Hjullager koble rattet til akselen og la den spinne uten sliping eller friksjon. De må være skikkelig smurt å bo i orden - en oppgave som kan gjøres når som helst bil lube butikk. Hvis du hører sliping i hjulene på kjøretøyet, så er det en god sjanse for at lagrene må repareres eller skiftes ut. Det er noen årsaker til hjullager slipe å vurdere, men du må ta bilen til en auto profesjonell og be denne personen til å løse problemet for å unngå større skader og koster ned linjen.

Skitt

Over tid samler skitt i fettet av hjullagrene. Dette smuss bevirker friksjon innenfor de små kulelagre og deres foringsrøret, noe som får dem til å slipe. Den beste løsningen er å ta bilen til en mekaniker og han ren og pakke lagrene. Du vil umiddelbart merke en forskjell i lyden og glatthet av hjulene når du kjører.

Alder

Som alle andre del av en bil, hjullager blir gammel og må byttes ut. Så lenge bilen er i bevegelse, er lagrene arbeider og i konstant bevegelse. De kan falle ut av foringsrøret, som kan brekke og forårsake at akselen for å male innsiden av hjulet, som krever erstatning.

Tørrhet

Selv om ikke så vanlig, hvis hjulene går uten en skikkelig smøring for en svært lang tid, og du kjører det hele tiden, kan fettet bære tynn. Dette fører til at lagrene for å spinne uten smøring, noe som skaper friksjon og sliping i hjulet. Det er alltid en god idé å få bilen "lubed", eller skikkelig smurt, minst en gang i året for å unngå slike problemer.