1977 Impala Specs

1977 Impala Specs


Chevy Impala har hatt en lang historie som en av de mest solgte biler gjennom tidene, slo ut konkurrentene på ett punkt som den mest solgte merke for påfølgende år. Den 1977 Impala debuterte med en mer strømlinjeformet kropp, men det fortsatt tilbys alle likable funksjonene som ga Chevy Impala sin beholder sin popularitet. Den 1977-modellen ble kåret Motor Trend er "Car of the Year" takket være sin nye, mer elegant design og økt innvendig plass. Den 1977 Impala lovet lettere håndtering på veien, var litt mer kompakt, og det var mer hensiktsmessig for sin tid. Denne modellen har også startet langvarige popularitet Impala er som politiets biler, som ble brukt av mange politimyndigheter over hele Amerika.

Under panseret

Den 1977 Impala hadde noen viktige forskjeller fra tidligere modeller. Motorene ble forminsket. Den nye standarden var en 250-kubikk-tommers, sekssylindret med 110 hestekrefter. Andre motoralternativer var en 305-kubikk-tommers V-8, den mest populære, som produserte 145 hestekrefter og en 350-kubikk-tommers V-8 som legger ut 170 hestekrefter. Disse bilene tilbudt muligheten til en tre- eller fire-trinns automatisk girkasse. Kjørelengde for V-6 var 22 mpg på motorveien og 17 mpg i byen, mens V-8 ble vurdert ved 20 mpg på motorveien og 17 mpg på byens gater.

Ytre

Den totale størrelsen på 1977 Impala var mindre enn i tidligere år, både i vekt og lengde. 1977 modellen var 700 pounds lettere og størrelsen på legemet var redusert med 10,5 inches. Tilgjengelige kroppen stiler var de to-dørs coupé, firedørs sedan og stasjonsvogn. Sommeren 1977 ble en ny coupe introdusert - Impala Landau Coupe. Det var også en fire-dørs modell, men med en mer strømlinjeformet kropp.

Interiors

Selv om utsiden av 1977 Impala var mer kompakt, har det indre rom økt med mer enn 5 inches og en kubikk fot. Både innvendig og utvendig var tilgjengelig i den grunnleggende fargespekteret, med spesialitet farger tilgjengelig på forespørsel. 1977 Chevy Impala også innført nye Smart Switch, som kontrollerte signaler og interiør lys. Stammen målt en imponerende 20,2 kubikkfot.