Hvordan kan jeg Post 4 Wheelers for salg?

Hvordan kan jeg Post 4 Wheelers for salg?


Så du er klar til å bli kvitt det fire-hjuling? All-terrain kjøretøy riding er et populært rekreasjons. Disse kjøretøyene har stor nytte i distriktene, der de finner bruk for arbeid, jakt eller rir gjennom gjørmete stier. Hvis du ønsker å selge fire-hjuling, kan du lett trekke oppmerksomhet ved å publisere det på nettet. Mange nettsteder er tilgjengelige der du kan legge fire-hjuling, så du trenger ikke å parkere den i front yard med en "til salgs" skilt.

Bruksanvisning

1 Velg en nettbasert salg eller auksjon nettsted for å legge inn fire-hjuling. Ebay.com eller Craigslist.org er praktiske nettsteder for å legge gjenstander for salg, eller du kan velge et nettsted som spesialiserer seg på salg av fritidsutstyr slik som NLClassifieds.com eller HeartlandOwners.org.

2 Opprett en konto med nettstedet. Kontoinformasjonen du trenger for å gi vil variere mellom områder. De fleste nettsteder vil bruke denne informasjonen til å sende deg en e-postmelding eller varsle når noen har svart på innlegget ditt.

3 List en skriftlig beskrivelse, sammen med pris og kontaktinformasjon. En kort beskrivelse detaljering kvalitetsegenskaper er ideelt. Pass på å merke om noen deler eller service er nødvendig, og liste året, modell og kjørelengde. Ta et bilde hvis nettstedet tillater det.

4 Sjekk nettsiden eller e-posten din ofte for å se om noen har lagt inn et bud eller tilbudt en pris på fire-hjuling.

Hint

  • Vurdere å legge inn en annonse i lokalavisen, telt eller penny pincher. Dette vil koste en liten avgift, men vil trekke oppmerksomhet fra lokale personer på jakt etter en god avtale.
  • Vær forsiktig når du imot penger fra folk på nettet. Mange skruppelløse individer skape svindel ved å sende falske sjekker. En god tommelfingerregel å følge er å aldri godta en sjekk, men i stedet sikre online betalingsmetoder eller kontanter fra noen lokale.