Hvordan utføre en soft reset på en HP iPAQ

Utføre en myk tilbakestilling på en HP iPAQ er ofte den raskeste og reneste måten å rydde opp en overfylt arbeid skjerm. Hvis for mange programmer kjører, eller noen søknad er kranglet med en annen, kan du utføre en soft reset for å lukke alle programmer som kjører, og start HP iPAQ rent.

Bruksanvisning

1 Les bruks / brukerhåndboken for å finne på reset-knappen og lære om hva en soft reset innebærer. I utgangspunktet vil det lukke alle programmer og slette programmets minne for en omstart av enheten.

2 Prøv å lukke programmer eller annen måte å endre oppsettet av HP iPAQ på noen måte å løse problemet. Hvis du kan finne ut hva som forårsaket behovet for en soft reset, kan du unngå det i fremtiden.

3 Bruk pekepenn, hvis du fortsatt trenger å utføre en soft reset, å trykke på reset-knappen på HP iPAQ. Avhengig av modell, vil den bli plassert enten på siden eller baksiden av enheten, og er gjenkjennelig som et lite hull der pennen passer.

4 Hvis din iPAQ ikke starter, må du kontrollere at batteriet er sikker, eller koble den til en AC strømkilde og prøver å slå seg på igjen.

Hint

  • Hvis du soft reset ofte, laste ned en soft-reset program som vil legge en myk tilbakestilling / strøm av ikonet til startskjermen for å gjøre det mer praktisk og å ha mindre slitasje på reset-knappen.
  • Hvis tilbakestilles mykt forekommer ofte, bør du vurdere å utføre en hard reset. Hvis det er et problem som forårsaker at enheten skal bremse eller fryse regelmessig, vil en hard reset tørke minne ren av problemet ved å returnere iPAQ til fabrikktilstand.