1968 Ford Mustang servostyring Blødnings Prosedyrer

Servostyringen som brukes i 1968 Ford Mustang bruker en kombinasjon pumpe og reservoar for å inneholde væske. Pumpen trykksetter fluidet og tvinger den til styreventilen. Fluid fra ventilen flytter makt ram, og gir kraft bidra til å slå hjul i ønsket retning. Luft i hydraulikksystemet kan føre til at servo komponenter til funksjonsfeil. Luft kan komme inn i systemet dersom trykkslanger fjernes eller om noen av de servo komponenter skiftes ut. Lufting av systemet tvinger luften ut og gjenoppretter normal servostyring handling.

Bruksanvisning

1 Løsne festet på servostyring væske returslangen - som er mindre passende montert servostyring reservoaret - med en slange skiftenøkkel. Skru den passer helt med skiftenøkkelen. Trekk returledningen fra reservoaret. Plasser enden av returledningen inn i en renne pannen plasseres på gulvet under servostyring pumpe for å fange væske under blødningen prosessen.

2 Fjern kombinasjonen påfyllingslokket og peilepinnen fra servostyring reservoaret. Sjekk væskenivået på peilepinnen. Legg Ford Type F automatgir væske til reservoaret for å bringe nivået opp til merket FULL på peilepinnen, om nødvendig. Sett på peilepinnen.

3 Ikke start motoren. Drei rattet i en retning til når låsen og stopper. Dreie rattet i motsatt retning til den motsatte låsen er nådd. Gjenta denne prosedyren til det ikke flere luftbobler kan sees emitting fra returledningen i avløpet pannen - noe som kan ta opptil 20 back-og-tilbake sykluser av rattet. Bruk en hjelper til å vri rattet mens du observerer returledningen, hvis ønskelig.

4 Sett på returledningen på servopumpe og stram montering med en momentnøkkel til mellom 43 og 47 fot-pounds. Fjern drenerings smerte fra under bilen. Ta ut peilepinnen og etterfylle reservoaret med Ford Type-F automatgir væske til full mark. Sett på peilepinnen.

5 Drei rattet fra lock-to-lock 10 ganger på samme måte som gjort tidligere.

6 Start motoren og la den gå på tomgang i noen minutter for å varme opp servostyring væske. Sjekk returslangen passer for lekkasjer. Slå av motoren og skru til montering, om nødvendig. Sjekk servostyring væske nivå og toppen av reservoaret, om nødvendig.

7 Start motoren. Drei rattet fra lock-to-lock flere ganger for å sykle systemet og utvise eventuelle gjenværende luftbobler. Slå av motoren og kontroller servostyring nivå. Toppen av væske etter behov.

Hint

  • Ikke bruk universal servoolje eller nyere modell Ford automatgir væske - som Mercon IV - i servosystemet på '68 Mustang. De nyere formlene som brukes i disse væskene er ikke kompatibel med Ford Type-F automatgir væske og kan forårsake skade på servostyringen.