Hvordan stoppe en bil Lease

Hvordan stoppe en bil Lease


Bil leieavtaler har noen fordeler ved at de normalt tilby lavere bil notater enn kjøp gjør, og folk som leier biler er i stand til å få en ny bil hver to til fem år. Men i motsetning til de som kjøper en bil, trenger bil leietakere ikke eier bilen, så det er vanskeligere å bli kvitt en leid bil enn å selge eller bytte i en kjøpt bilen. Likevel er det mulig å si opp en leieavtale, og ofte kan du gjøre det uten straff.

Bruksanvisning

1 Sjekk om forhandleren tillater avkastning. Hvis du arbeider med angrefrist, raskt re-lese leieavtale for å se om du er i stand til å heve kontrakten. Du kan være i stand til å returnere en leieavtale bil innen 3 virkedager etter signering av avtalen.

2 Stopp leieavtalen og betale ut-av-lomme regning. Avslutte en leieavtale før utløpsdatoen medfører økonomiske konsekvenser. For å avverge kreditt problemer, betale av gjenværende leie balanse og eventuelle kjørelengde avgifter.

3 Returnere bilen og gå unna. Hvis ikke kan betale den gjenværende leie balanse, bringe bilen tilbake til forhandleren og gå bort fra avtalen. Vær klar over konsekvensene. Leasingselskapet vil saksøke for breech av kontrakten, og sende en negativ bemerkning til kredittkortselskapene.

4 Finne en kjøper. Det er mulig å selge en leid bil. Snakk med din finansieringsselskap å lære Utbetalingen balanse, og for å be om tillatelse til å selge bilen. Plasser "for sale" annonser i rubrikkannonser. Bruk pengene fra bilen salget til å betale leasingselskapet. Når du mottar tittelen fra leasingselskapet, videresende dette dokumentet til den nye eieren.

5 Forhandle frem en leieavtale overføring. Les leasing kontrakt for å finne ut om din utlåner godtar overføringer. Spør noen som en venn eller slektning til å overta leieavtalen, eller legge ut annonser på en leieavtale trader nettside som LeaseTrader.com. Den person som er interessert i å overta leieavtalen må fylle ut en søknad med leasingselskapet og kvalifisere for kjøretøyet.

Hint

  • Selge en leid bil er ikke alltid praktisk løsning. Før du går videre med dette alternativet, forskning Kelley Blue Book verdien av bilen. Hvis skyldte til leasingselskapet beløpet er mer enn bilen er verdt, kan du ikke finne en villig kjøper.