1968 Chrysler Newport Paint Colors

1968 Chrysler Newport ble tilbudt med et stort utvalg av farger, men ikke så stor som noen Mopar muskel-bil nyanser. En 1968 Chrysler maling chip lister opp 16 forskjellige fargealternativer, som også var tilgjengelig på andre Chrysler-modeller. Chrysler maling ble produsert av Ditzler Automotive Finishes, og hver farge ble gitt en fem-nummer kodebetegnelse. Den opprinnelige fargen for noen Chrysler produktet finner du på bilens dataplate.

paint Colors

Den fargevalg for 1968 Newport forble i den konservative-sonen, noe som reflekterer bilens tiltenkte bruk som en luksus modell. Blues, gull, grønt, mørke og nøytrale farger var normen, med "Polar White" og "Scorch Red" på ulike ender av spekteret. Ifølge maling chip utvalg på Mopar en, mange av navnene tok på en desidert kongelig luft. "Formell Svart", "Military Blå", "Consort Blå", "Sovereign Gold" og "Antique Ivory"

Andre Maling alternativer

Newport har ikke mange styling muligheter som gjelder maling; det var ingen aksent striper på modellen og ingen to-tonet tak kombinasjoner. Taket er enten malt fargen på bilen eller har en svart vinyl. Ifølge ConceptCarz, det eneste unntaket var en trepanel Chrysler Newport konvertible alternativet tilbys bare i løpet av våren 1968. Kun 174 er kjent for å ha blitt produsert.

maling Coding

Ditzler har sitt eget fargekodesystem, som sørger for presis pigment gjengivelse når du blander ny maling. Koden skiller det også fra lignende farger som brukes på andre bilmerker. Hver farge familie er definert av første siffer i koden, "1" for blues, "4" for greener, etc. for å identifisere den tiltenkte maling farge for Newport eller noen Chrysler produkt, lokalisere dataene tag funnet under panseret foran høyre fender godt. Ifølge Mopar Muscle, på den andre linjen fra bunnen av koden, det er en to-brev, ett-tall maling kode, som ligger under "PNT" betegnelse som kan refereres til Mopar en maling diagram.