1967 Mustang LED Dash lysinstallasjon

1967 Mustang LED Dash lysinstallasjon


LED (light-emitting diode) lyser i økende grad verdsatt av bilentusiaster for deres lysstyrke, fordi, og lang levetid. I tillegg LED-lysene kommer i en rekke farger, noe som gjør det mulig å skape en rekke effekter når du bruker dem til å lyse interiøret i bilen din. Nøkkelen til et langt liv for LED-lys er å koble dem til tilstrekkelig motstand for å sikre at de ikke pådrar seg store spennings strømninger. Du kan installere LED Dash lys i løpet av noen timer, hvis du har en minimal mengde erfaring med elektriske kretser.

Bruksanvisning

1 Skaff LED-lys fra en pålitelig kilde, enten på nettet eller en jernvarehandel. Du kan få LED-lys som enten over eller under 3000 MCD i lysstyrke. Men hvis under, ledninger to LED-lys til hvert lys socket i dashbordet fungerer godt for å gi enda belysning og tilstrekkelig belysning.

2 Beregn hvor mye motstand du trenger for å koble din LED-lys. Hvis du kabler, en LED-lys per socket, kan du beregne motstand med formelen: motstand = [(Inngangsspenning) - (LED lys nominell spenning)] / [I LED] - der "I LED 'refererer til gjeldende at LED-lys bruker. Ved hjelp av denne formelen, hvis bilens inngangsspenning var 13.45 volt, og dine LED lys ble vurdert 5 V med en strøm på 20 mA, vil den nødvendige motstanden være 422.5 ohm. Hvis du kobler til to LED-lys sammen i en stikkontakt, vil den aktuelle motstanden være: [(Inngangsspenning) - (LED lys nominell spenning)] / [I LED + jeg LED].

3 Skaff motstander med de aktuelle motstandsverdier. Hvis du ikke kan finne den eksakte motstandsverdier som du beregnet i trinn 2, kan du få motstander som gir den nødvendige motstand når de legges sammen. Skulle du bruker flere motstander til dette formålet, kobler motstandene sammen i en serie av kabling den positive polen av en motstander til den negative terminalen til motstanden ved siden av den.

4 Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder på dashbordet dekselet. Hvis dashbordet har 10mm nøtter, fjerne dem. Reach bak dashbordet og presse speedometer kabelen for å frigjøre speedometer.

5 Fjern måleren klyngen, hvor apparatet til hvilken Dash lys og elektriske ledninger er tilknyttet. Fjern dagens dashbord pærer, med en skrutrekker og, om nødvendig, nebbtang for å skille måleren klynge ledningene fra lys ledninger.

6 Sentrer LED i pære socket. Fest positive ledningen av LED-lys for å motstanden (e), og deretter til den positive terminalen på pære socket. Fest den negative LED lys ledningen til den negative kontakten terminal.

7 Skift pære stikkontakter i måleren terminal, og feste plast dekker med skruer og muttere, hvis det er aktuelt. Når du slår på parkeringslysene, bør LED-lys antennes.