Hvordan lage en stor TV Directional Antenna

Hvordan lage en stor TV Directional Antenna


Siden flyttingen til all-digital-TV, er mer enn 90 prosent av alle stasjoner som sender i UHF rekkevidde og toppen av VHF rekkevidde. Mange DTV eller HDTV antenner er solgt til en premie bare på grunn av newness av teknologien, men egentlig vil noe stor sløyfe eller logg periodisk antenne trekke i stasjonene feilfritt. Logg periodiske antenner er komplisert og skremmende å bygge og koste mer i materialer, men en bow-tie antenne er enkel å installere og billig.

Bruksanvisning

1 Skjær toppen av alle kleshengere og rette dem ut med tang. Skjær åtte 14-tommers lange seksjoner. Skrap en tomme av belegg av sentrene for alle seksjoner med verktøyet kniv, blottet ledningen. Hold to lange deler av kleshenger for senere.

2 Mål 2 inches fra den ene ende av planken og trekke merker på begge sider av målebåndet, med båndet i midten av planken. Mark to merkene 5-1 / 4 inches ned fra den første. Gjenta to ganger før du har fire sett med jevnt fordelt merkene.

3 Linje opp den ene enden av en lang ledning seksjon med øverst til høyre merket på planken. Hold den ned og beskrive en bane med den til venstre sekunder, deretter på venstre tredje mark, så høyre fjerde mark, noe som gjør subtile svinger i ledningen for å danne den. Gjør et speilbilde kopi av den for banen som beskriver venstre topp til midten til høyre to, til venstre nederst merker. Hvor de stopper rett forbi bunnen merkene, kuttet endene.

4 Skrap alle belegning av bøyene og endene av de lange stykker, og i midten mellom de to bøyninger.

5 Bend alle korte lednings brikker i en v-form akkurat i sentrum med tang. Tipsene skal være 3 inches hverandre.

6 Sett 8 skruer gjennom skiver og kjøre dem til innen 1/4-tommers av tett på hvert merke. Skyv alle v-seksjoner med sine svinger rundt skruene, poeng som stikker rett ut fra planken. Sett lange seksjoner under v-bend lagt ut som i trinn 3 og skru ned alle skruene.

7 I sentrum av hver lang ledning stykke, kjøre en skrue og skiven ned mens du setter en gaffel haken på balun. Fest en kort TV koaksialkabel til balun og den andre enden til TV-antenneinngangen.

8 Slå på TV-en. Roterende antennen vil hjelpe deg med å få marginalt fjerne stasjoner.