Hvordan endre en Scion Radio skjerm

Endre displayet på Scion TC Pioneer radio er en enkel måte å tilpasse ditt stereoanlegg med din egen velkomstmelding. Når stereoanlegget er slått på, vises en melding i omtrent tre sekunder. Du kan være så kreativ som du vil med å tilpasse velkomstmelding, eller du kan velge å vise en rekke forhåndsinnstilte meldinger som "Hva beveger deg?"

Bruksanvisning

Skjerm tilpasset melding

1 Sett bilen nøkkelen i tenningen av Scion TC og slå til "ACC" posisjon. Slå på radioen og slå deretter nøkkelen til "OFF".

2 Trykk og hold nede "Mute" knappen på radioen og vri nøkkelen tilbake til "ACC" posisjon. Når en horisontal linje på displayet, gi slipp på "Mute" -knappen.

3 Trykk og hold "Preset 1" -knappen og vri nøkkelen til "OFF". Dette trinn må utføres i løpet av 15 sekunder etter trinn 2. En blinkende bokstaven "A" skal vises på radio.

4 Bruk "Preset 3" og "Preset 4" knappene for å bla gjennom hver bokstav eller symbol. Trykk på "Preset 6" for å bekrefte hver bokstav og trykk "Preset 5" for å slette den forrige bokstaven. Hold "Preset 6" i fem sekunder for å lagre og bekrefte hele velkomsthilsen.

Vis Preset Message

5 Vri nøkkelen til "OFF". Hold "Mute" -knappen og vri nøkkelen til "ACC" posisjon. Slipp "Mute" -knappen og raskt hold nede "1" -knappen.

6 Vri nøkkelen tilbake til "OFF". Radioen skal være på.

7 Trykk på "Scan" -knappen for å bla gjennom de forhåndsinnstilte meldinger. Hvis du ser en du ønsker, hold "Preset 6" i fem sekunder for å lagre og bekrefte at meldingen som din velkommen.

Hint

  • Denne fremgangsmåten er for 2006-2010 modell Scion TC
  • Maksimalt 16 tegn kan vises på velkomstmeldingen.