1966 Mustang Dør Været Stripping Installasjon

1966 Mustang Dør Været Stripping Installasjon


Weather på bildører holder vann og vind ute og reduserer kjørestøy. Bytte weather, enten det er på slutten av en komplett restaurering prosjekt eller å erstatte utslitte materiale, kan være ferdig i løpet av få timer. I 1960 Mustangs, det er tre deler til døren weather: weather som går rundt døren og omkrets weather som går rundt døråpningen, pluss vindu tover i og utenfor døren vinduet.

Bruksanvisning

1 Fjern de fem skruene som holder døren vinduet pakning til døren. Pakningen er rett over døren låsen. En av skruene vil gå gjennom tetningslisten. Skrap og sand rest gamle weather og gamle limet. Vær forsiktig så du ikke å skrape gjennom maling. Kle av døren omkretsen weather og skrape og sand i hoven på weather og lim fra kanalen og av rustfritt trim. Hvis malingen er bretter til bart metall, bruk en detalj pensel og sette primer på bare metallområder for rust forebygging.

2 Ta av armlenet, vindussveiv og dørhåndtak fra døren. På bunnen av dørpanelet hånd trekke, fjerne beskyttelsesdekselet. Fjern en eller to skruer på undersiden av vinyl dekselet. Forsiktig lirke mellom døren og dørpanelet med døren fjerning panel verktøy for å frigi de 15 dør panel klipp. Bruk en pute i verktøyet for å unngå riper maling. Fjern plast været skjold hvis det finnes. Fjern vinduet regulator isolator at vinduet sitter på når det er hele veien ned. Fjerne isolator vil tillate vinduet for å gå ned langt nok til å erstatte vinduet filt.

3 Skru ut skruen på slutten av vinduet filt. Hvis det er en nagle i stedet for en skrue, forsiktig bore det ut et 1/8-tommers borekronen. Starter i forkant, snuse både på innsiden og utsiden vinduet tover ut med en rett skrutrekker. Pad lirke verktøy for å forhindre skade malingen. Klippet hull må kanskje flatet nivå med en skrutrekker eller og hammer.

4 Før du installerer vinduet filt, klem klemmene til å heve høydepunkt. Starter i sentrum, presse klipsene inn i sine respektive hull. Erstatte skruen ved enden av filten.

5 Tørk av ny weather med Purple Power Cleaner for å fjerne mugg utgivelsen. Dersom frigjørings ikke er fjernet, kan tetningslisten løsne fra limet. Start med døren omkretsen weather og kjøre en liten perle av 3M Svart Super Weathers Lim langs begge kontaktflatene. La dette tørke til touch - ca 15 minutter). Kjøre en andre vulst langs en overflate bare for å aktivere klebemidlet, gjør ca 6 inches på en gang. Trykk fast weather på plass og putt inn døren omkretsen. Gjenta 6 inches gangen til hele lengden er installert.

6 Gjenta prosessen ovenfor med døren weather. La all weather limet tørke i 30 til 40 minutter før du lukker døren. Bytt ut vinduet slutten pakning med de fem skruene. Installer en skrue som går gjennom weather.

7 Installer vinduet regulator isolator. Bruk WD-40 til å forenkle installasjonen i sporet. Sett på weathershield med svart stripe caulk. Sett på dørpanelet ved forsiktig å skyve døren klipp inn i hullene. Installer dørhåndtaket skruene og vinyl dekselet. Sett på vinduet sveiv og dørhåndtaket.