1966 Airstream Spesifikasjoner

1966 Airstream Spesifikasjoner


Med produksjon begynner i 1931, har Airstream vært et ikon i campingvogn industrien. Ved hjelp av en bygningsdesign tatt fra fly, har traileren blitt produsert i flere tiår med særegne aluminiumskonstruksjon formet for å kutte ned luftmotstanden og gir holdbarhet. 1966 Airstream modellene varierte i størrelse fra mellom 17-fots modeller til romslige 30-fots full familie tilhengere.

1966 Modeller i produksjon

Caravel modellen gjennomført en 17-fots lengde og lik andre modeller hadde Corning Glass vinduer med hånd sveiv åpnere. Caravel kom med en beskjeden sittegruppe som konverteres til en seng og et lite kjøkken og bad / dusj hall.

Den 20-fots Globetrotter modell inkludert en støpt bad enhet først introdusert i 1965. Denne traileren omtalt atskilte benker / senger og en på langs kjøkkenbenken.

Safari modellen målt 22 fot og også inkludert Corning rammeløse vinduer. Denne modellen beholdt Airstream karakteristiske runde baklykter mens andre modeller gikk squarish i 1966. Oppsettet var lik den Globetrotter, men med to føtter ekstra rom.

The Trade Wind modellen var 24 fot lang og inkluderte Corning vinduer. Denne modellen layout var lik mindre modeller, men det inneholdt en uttrekkbar bord extender og ekstra lagringsplass under traileren.

Den Lander målte 26 fot i lengde. Modellen hadde de rammeløse Corning vinduer og en dobbel bakaksel for ekstra kapasitet. I tillegg til separat benker / seng denne modellen inngår personvern vegger mellom seksjonene. Badet beholdt støpte enheten design.

The Ambassador, på 28 fot, og Sovereign-modellen, på 30 fot, forutsatt at toppen av linjen valg for 1966. Begge trailerne kom med oppgradert panel, personvern vegger, skilt benker og støpte enhet bad med fasiliteter.

design Construction

Alle Airstream modeller for 1966 inkluderte monocoque aluminium design som gjorde tilhengeren ligne et fly flykroppen. Den lette utformingen fortsatte anvendelse av indre og ytre lag klinket til en kjerne ramme, slik at hele tilhengeren var en bygget enhet.

sporing Problemer

Mens trailerlengder ble forsynt med modellnavn når det gjelder føtter, faktiske målinger var ikke alltid til og med enhet av en fot. Ofte enheter målt på et eller annet sted mellom en fot og en annen enhet. Sporing av disse tilhengere av året er vanskelig, så vel. Mens Airstream kan utpeke en modell ett år, kan en lokal avdeling av motorvogner kontor utpeke den neste års modell, basert på da modellen ble registrert i henhold til lokale forskrifter.