1965 Chevrolet Colors

1965 Chevrolet Colors


1965 var et år med renovering og revolusjon for Chevrolet fabrikken linje. Varemerke biler som Chevrolet Impala gikk en fullstendig redesign mens andre biler som mid-års Corvette ble rullet ut med splitter nye motorer og eksosanlegg. Hva dette betydde også var nye farger. Hver modell kom i en rekke Chevrolet-navngitte lakken.

The '65 Impala

Chevrolet Impala, først produsert i 1958, gjennomgikk en komplett redesign i 1965 etter ulike generasjoner av kjøretøyet. Denne nye fjerde generasjons Impala hadde en svært avrundet kropp, nylig profilert panser, rammeløse sideglass og en spiss vinkel på frontruten. Det var femten farger for å produsere din Impala i; mange - som hermelin White og Cameo Beige - var nøytrale og subtile. Madeira Maroon og Regal Red, derimot, var spesielt slående og flamboyant. I et forsøk på å matche utvendig maling jobb med innsiden møbler, Chevy opprettet egne farger for interiøret. Disse inkluderte nyanser av brunt og beige (Medium Mørk Fawn) eller blå og svart (mørk skifer). Impala utvendig maling suppleres interiøret: f.eks tahitisk Turkis og hvit.

The '65 Corvette

En ny generasjon Chevrolet Corvette begynte i 1963. Disse "mid-års Corvettes" fortsatte fram til 1967. En av de mest revolusjonerende modellene var 1965 Corvette, fordi det introdusert for første gang en plate bremsesystem, en big-block V8 motor og en sidemontert eksossystem. Utvendig farger for Corvette '65 inkludert Rally Red, Silver Pearl, Nassau Blå, Glen Grønne og Milano Maroon. Midt-års Corvettes hadde solide blokker av farger, selv om noen hadde en malt stripe kjører ned fra midten av panseret og over taket på bilen.

The '65 Corvair

Chevrolet Corvair var en kompakt-modell bil produsert i hele 1960-tallet. Mye som Impala, den Corvair fikk en full redesign i 1965, og vil legge til rette for "Coke Bottle" Chevrolets (ligner Coca-Cola glassflaske) i tiårene som kommer. Og som en Cola kan, de fleste 1965 Corvairs var Chevrolet tradisjonelle Regal Red. Andre farger inkludert Goldwood Gul, Cypress Green and Donau blå; interiørfarger varierte fra en blek beige (Light Fawn) til Mørk rød og svart.