1937 General Motors Chevrolet Historie

1937 General Motors Chevrolet Historie


1930 var et stormfulle tid for alle amerikanske produsenter, særlig de som spesialiserer seg på motoriserte transportmidler. Fresh off av den store depresjonen, amerikanske produsenter måtte skifte til en helt annen modus for å levere ikke bare den allierte krigsinnsatsen, men også å kjøpe publikum. Midt i et bakteppe av materiale rasjonering og fokus på å knuse Reich, GM produsert noen av de mest klassiske og minneverdig biler som det noen gang har hatt eller (kanskje) noen gang ville.

bilmodeller

Hvor kjøpe publikum var bekymret, Chevrolet modell lineup var langt mer fokusert enn den er i dag. Chevy bare hadde to forskjellige plattformer: Bilen og lastebilen. The Car chassis kom i enten master eller Master Deluxe nivåer, og tilbyr seks forskjellige karosserivarianter i hver linje, for totalt 12 forskjellige modeller. Kroppen stiler inkludert to-dørs coupé, cabriolet og fire-seters "sedan", samt en fire-dørs versjon av hver. Høydepunkter for den nye-for-1937 inkluderte en sterkere ramme og en helt ny drivlinje.

Truck modeller

Chevrolet var ikke nytt for lastebil markedet, men på slutten av 1930-tallet befestet sin status i lys og kommersielle lastebilindustrien med en ny "Suburban" stasjonsvogn bygd på Chevy kommersielle 1/2-tonns lett lastebil ramme. The 'BURBAN var ikke bare en sedan i drag; Det var en tøff lastebil chassis som tilbys go-overalt allsidighet for alle. The Suburban startet som et folk-carrier bestemt for bruk i Army National Guard, men ble så populære i rekkene som Corpsmen begynte å begjære Chevy for en sivil versjon. Hvis du er en fan av SUV, er Chevrolet / GMC Suburban Genesis.

motorer

I motsetning til sine bedrifts kolleger, Chevrolet bare hadde en grunnleggende motor på tilbud for alle sine modeller i 1937. Andre generasjon, 216-kubikk-tommers, inline-seks motor kan ha manglet buffer for sine V-8 konkurrenter, men dens overhead-ventil design mente at det manglet litt i forestillingen avdelingen. Den inline-seks er 85 til 90 hestekrefter gjort det konkurransedyktig med Fords Flathead V-8, og det er 6,5-til-1 komprimering mente at det kunne kjøres på drivstoff med en litt høyere oktantall enn katteurin. En 261 kubikk tommer variant av denne motoren forble i produksjon hele veien gjennom 1979.

Woodies

Tre-organer biler og lastebiler hadde eksistert siden begynnelsen av bilen, men Chevy slått dem i et kulturelt ikon på 1930-tallet og 40-tallet. Woodie stasjonsvogner og lastebiler skylder mye til krigsinnsatsen, økende til primærfaktor først og fremst fordi metaller var i slike mangelvare. Mens de ville gå videre til å bli et ikon for beach bums overalt, ville woodies slutt bli ofre for sin egen suksess når regjeringen effektivt forbød dem på slutten av 1950-tallet.