2001 S10 Chevy Starter Vil ikke snu

2001 S10 Chevy Starter Vil ikke snu


Starteren på 2001 Chevy S-10 er avhengig av tre andre motorkomponenter for å sikre at det fungerer. Tenningsbryteren sender strøm fra batteriet til starteren solenoid. Den starter solenoid engasjerer et lite utstyr inni starteren og at utstyret slås motoren rundt slik at den kan skyte. Hvis noen av disse komponentene mislykkes, vil starteren ikke snu.

Bruksanvisning

1 Koble den sorte jump kabel på en ikke-malt metalloverflate i S-10 motor bay, som strut bolt, og koble deretter den andre enden av den svarte jump kabelen på den negative batteripolen på arbeids bil. Koble den røde genseren kabelen på batteriets plusspol på S-10 batteri og deretter plassere den andre enden av den røde kabelen på batteriets plusspol av arbeids kjøretøy.

2 Slå arbeids bilen og vent omtrent fem minutter for arbeids batteriet å lade batteriet. Etter fem minutter prøver å starte den S-10. Hvis S-10 starter, må du lade batteriet helt opp. Hvis det fremdeles ikke starter, kobler startkabler og gå videre.

3 Slå på frontlyktene og slå S-10 tenningsnøkkelen på. Hvis lysene ikke dimme, er tenningslåsen defekt. Hvis lysene dempet, tenningslåsen fungerer fordi den sender strøm til solenoiden. Hvis dette er tilfelle, gå til neste trinn.

4 Finn startmotoren på førersiden av transmisjonshuset og finn deretter starter solenoid på toppen av startmotoren. På baksiden av starteren solenoid, vil du finne to metalltråd kontakter. Den venstre ledningen går til tenningslåsen. Retten ledningen går til starteren.

5 Plasser et metall skrutrekker tvers av både tråd kontakter og signalisere til den andre personen til å vri tenningsnøkkelen til "on" posisjon. La dem holde tasten på for en periode på 30 sekunder. Hvis startmotoren slår seg på og gjør en summende lyd, er startmotoren god og magnet er dårlig. Hvis S-10 er startmotoren ikke klarer å slå på, er startmotoren defekt og magnet er bra. Som et notat, når du plasserer skrutrekker tvers wire kontakter, holder det magnet fra å engasjere starteren giret slik at S-10 ikke kan starte. Målet er å kjøre startmotoren, ikke S10 motor.