Instruksjonene for å installere Underglow

Hvis du er i gjør-det-selv-bil modifikasjoner og leter etter enda en oppgradering til bilen din, underglow kan neste alternativ. Tilgjengelig i en rekke farger og justerer lysstyrken, underglow lys gir en mulighet for deg å tilpasse bilen til å passe din egen stil og personlighet. Installere underglow selv kan spare deg for mye tid og penger, men før du begynner, kan det være lurt å ta kontakt med lokale trafikklover for å se om det er lovlig å ha på bilen din.

Bruksanvisning

Kabling rørene

1 Plasser rørene på bakken under der du ønsker å installere dem.

2 Koble alle rør sammen ved hjelp av de medfølgende ledningene og koble dem til strømkontrollboksen.

3 Koble strømkontrollboksen til batteriets positive og negative terminaler ved hjelp av de medfølgende ledningene.

4 Trekk batteriklemmene for å sikre en solid forbindelse.

5 Test lysene for å sørge for at de slår på. Hvis de ikke slår seg på, sjekk alle ledninger å sørge for at tilkoblingene er solid og det er ingen pauser i ledningene. Testing lysene før du installerer dem vil spare deg for mye tid senere.

Installere Tubes

6 Fjern ledningene fra batteriene før du fortsetter.

7 Legg en stripe med dobbeltsidig tape på baksiden av hvert rør og fest det på undersiden av bilen der du vil installere dem.

8 Bor et hull gjennom monterings flekker i hvert rør ved hjelp av en borekrone som er litt mindre enn de medfølgende skruene.

9 Plasser to skruer i hver av røret sak gjennom hullene du boret.

10 Kjør alle ledningene tilbake til strømkontrollboksen og sett dem tilbake i. Unngå å plassere ledningene mot alt som potensielt kan kutte eller kortslutte ledningen.

Installer Switch

11 Kjør den lille ledningen fra strømkontrollboksen opp i interiøret i bilen din. Du må kanskje bore et lite hull gjennom brannmuren eller prøve å finne en eksisterende åpning.

12 Finn en plassering for hjelpekontakt sted på dashbordet og installere bryteren ved å bore et hull og feste bryteren i dashbordet.

1. 3 Koble ledningen til bryteren.

Koble til batteriet

14 Koble ledningene til batteriet, stramme hver terminal ned sikkert.

15 Start bilen og begynne å teste lysene for å sørge for at alt fungerer som det skal.

16 Test hjelpekontakt og de ulike lysmønstre. Hvis noe ikke fungerer, kan du gå tilbake over ledningene for å se om noe er løst eller ikke tilkoblet.