Vizio Speaker Bar Instruksjoner

Vizio sin lyd barer tilbyr høykvalitets lyd i en kompakt, lett-å-bruke design. Vizio har gitt ut et par forskjellige versjoner av lyden bar, alle like med hensyn til installasjon og bruk. Hvis du har HD-versjonen av lyden bar, har du en ekstra lydinngang som du kan bruke for en HD-S / PDIF-inngang.

Bruksanvisning

1 Sett opp to analoge lydkabler inn i "INPUT 1" og "INPUT 2" analog audio-kontakter er plassert på høyre side av høyttaler bakpanel.

2 Koble subwoofer til den gule kontakten i sentrum av bakpanelet, merket "SUB OUT".

3 Plugg en HD-S / PDIF-kabelen inn i "S / PDIF" audio-inngangen, som ligger til venstre for den gule "SUB OUT" jack. Hvis du har den ikke-HD-versjonen av Vizio lyden bar, er denne kontakten ikke inkludert.

4 Plugg den inkluderte AC / DC strømadapteren i "24V DC" jack ligger på venstre side av bakpanelet. Plugg den andre enden av strømadapteren til en stikkontakt.

5 Trykk på strømknappen på venstre side av toppanelet å slå på høyttaler.

6 Trykk på "Input" -knappen på toppanelet å bla gjennom de enheter som er koblet via "INPUT 1", "INPUT 2" og "S / PDIF" lydkontakter.

7 Styr høyttalervolumet med "Vol -", "Vol +" og "Mute" knappene.

8 Trykk på "TVOL" for å sette høyttaleren linjen for å utjevne volumet på lydinngang. Denne funksjonen hindrer volumet fra å bli høyere i reklamepausene eller Høyere deler av et program.

9 Trykk på "TSHD" -knappen for å veksle surround lyd på og av.