Virkningene av Low Oil i en Subaru Legacy

Å kjøre en motor for olje er en av de verste tingene du kan gjøre til din Subaru Legacy. The Legacy kommer med både firesylindrede og sekssylindrede motor alternativer, men begge motorene krever motorolje å fungere ordentlig. Olje gir smøring motoren din trenger for komponentene til å fortsette arbeidet sammen uten å generere for mye varme eller friksjon, noe som vil skade komponentene, ofte permanent. Har lite olje i betydelig grad kan forkorte levetiden på motoren din og langvarig drift med lite eller ingen olje kan føre til tusenvis av dollar verdt av skade på bilen din.

varsellys

The Legacy, som de fleste nyere modell biler er utstyrt med et varselsystem som vil gi deg beskjed hvis motoroljen er lavt. En oljevarsellampe vil komme på om det er et problem med oljetrykket eller nivå. Du kan også holde et øye med olje måleren på dashbordet. Hvis nivåene begynner å vise over eller under det normale, bør du sjekke motorolje for å sørge for at kjøretøyet har tilstrekkelig tilgang.

motor Noises

Når en motor gå tom for olje, vil den begynne å lage banket og pinge lyder som metall motordeler kommer i kontakt uten beskyttelse av smøring. Dette vil føre til slitasje, inkludert skraping, bulker og fordreining av ulike delene og deler. Det er ganske vanlig for en motor som har lite olje å gjøre å slå eller banke lyder som de stenger og løftere komme i kontakt med sylindrene.

Tap av makt

Motorer som kjører lite olje kjører også på mindre enn topp evner. En motor som drives betydelig lav på olje kan ikke akselerere eller svare så raskt som det normalt gjør, og kan helt slutte å virke som tiden går hvis situasjonen ikke blir utbedret. I noen tilfeller vil tap av olje lekke til motoren, å slynge en stang eller stempel ut av stilling og ikke lenger fungerer i det hele tatt. Hvis dette skjer, vil Legacy motor må erstattes helt eller ombygd.