1998 Gulfstream Tour Spesifikasjoner



1998 Gulfstream Tour, en stor RV, sover opptil seks fullt utvokste voksne. Bilen er for tiden secondhand forhandlere tilgjengelig online eller på rv. Avhengig av tilstand og kjørelengde av RV, selges den for $ 50.000 til $ 80.000. Sterkt modifiserte biler kan koste mer og kan komme med ekstra funksjoner som premie møbler eller en storskjerm.

Størrelse

En 25-fots hoved markise dekker RV og hvert vindu har en liten markise av sine egne. Bilen er 40 fot lang. RV veier 35.000 lbs. når den er fullt utstyrt. Størrelsen av interiøret er sammenlignbar med en ett-roms leilighet.

Motor

Motoren har en Allison girkasse og tilbyr 450 hestekrefter. Den 11,0-liters tank bruker diesel. Motoren har en nødsituasjon start. Fire chassis batterier og fire hus batterier hjelpe makt kjøretøyet. En spartansk stil chassis beskytter motoren.

Generator

En Onan Rolig Diesel 7500 generatorer krefter RV. Denne generatoren varer i opptil 770 timer før den går tom for drivstoff. For den beste bruken av din generator, fylle den hver 500 til 600 timers bruk.

Interiør og Eksteriør

En California konge soverom tilbyr et sted å sove og slappe av. Innredningen har stoff og skinn. Kjøkkenet har en varmluftsovn, en dinette messe, kjøleskap med ismaskin, tellere og en to-brenner komfyr. Salongen har en sofa og en TV. Sentral varme og aircondition kjøre gjennom det indre. Lydanlegget bruker en Kenwood CD-spiller. Vinduene er doble ruten og RV er dekket med hele kroppen maling.

extras

Noen modeller har en vaskemaskin / tørketrommel combo. Andre tilgjengelige tilbehør inkluderer setetrekk, hjulkapsler, gulvmatter og DVD-spiller.