Virginia State Forskrift om Emergency Crash Kurver

Emergency sentre i Virginia er pålagt ved lov å ha visse medisinsk utstyr i forhold til beredskap lungeredning. I oppfyllelsen av denne loven, nesten hver sentrum benytter krasje vognene, som er skuff og hyller enheter laget mobil for å få til å reagere raskt. Det finnes en rekke nødvendige elementer for å holde sertifisering med staten som en krise eller traumesenter, men det er ikke obligatorisk de være på vogner, bare på hånden. De essensielle cart elementer er en defibrillator, intubasjon system og stoffer som adrenalin og lidokain å hjelpe med respiratoriske eller hjerteproblemer.

skjermer

Nattbord og hjerte skjermer er nødvendig som nødvendig utstyr i akuttmottak. Hjerte skjermer skal være utstyrt med EKG, pacing, eksterne og interne defibrillering evner. Pasientmonitorer må ha pulsoksymetri og sentralt venetrykkovervåking.

Ventilasjon og katetre

Arterielle katetre, mage kateter, suge enheter og luftveiskontroll / ventilasjon utstyr anses avgjørende ved Virginia Office of Emergency Medical Services. Laryngoskoper med en rekke blader, bag ventil maske og endotrakealtuber betraktes som en del av den nødvendige ventilasjonsutstyr. Termisk kontrollutstyr for pasienter, oppvarming IV væsker og blod og rask IV administrering anses også viktig.

Tilleggsutstyr

For vaskulær tilgang, thoracotomies, tube innsetting, midt tilgang, luftveiskontroll og peritoneal lavage bør sterile operasjonssett være til stede. Broselow tape og suge enheter er også nødvendig. For å overholde statlige retningslinjer, må alle akutttraume rommene har tilgang til jernbane enheter, sonography, røntgen og doppler evne.