Hvordan legge musikk til en iPhone

Hvordan legge musikk til en iPhone


Brukere av Apple iPhone ikke bare få en telefon. Den innebygde iPod-programmet gjør at iPhone skal fungere som en MP3-spiller med bare å trykke på en finger. Akkurat som den klassiske iPod, bruker iPhone iTunes for å synkronisere nye musikkfiler. Brukere kan legge til sanger som er kjøpt gjennom iTunes eller importert fra en CD til sin iPhone i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes på datamaskinen. Hvis du ikke allerede har musikk i iTunes-biblioteket, gå til "iTunes Store" i sidepanelet for å kjøpe sanger, eller gå til "File" og deretter "Legg til fil i bibliotek" for å legge til musikk til iTunes fra harddisken på datamaskinen .

2 Koble iPhone til datamaskinen med den hvite USB-kabelen som fulgte med enheten.

3 Vent på din iPhone til å automatisk synkronisere med iTunes og legge til sanger fra biblioteket til telefonen. standardinnstillingen på en iPhone er automatisk synkronisering. Hvis du har satt din iPhone til å synkronisere manuelt ved å sjekke «Håndter musikk og video manuelt» boksen i kategorien sammendraget, vil sangene ikke laste på din iPhone automatisk.

4 manuelt legge musikkfiler til iPhone ved å klikke på et filnavn i iTunes-biblioteket og en dra filen til navnet på din iPhone i "Enheter" i sidepanelet.

5 Vent med å koble din iPhone fra iTunes til meldingsfeltet øverst i iTunes-skjermen forteller deg at synkroniseringen har lykkes ferdig.