Viktigheten av kabel-TV

Det var en gang at fjernsynskringkasting besto av tre kringkastingsnett og noen lokale TV-nyheter viser. I mange markeder, var det bare en eller to nettverk kringkasting, og lokale programmering var begrenset. Store byer som New York, Chicago, Los Angeles, Boston og Philadelphia ble forankret med sterke lokale kringkastings uttak, men flertallet av nasjonen var ikke. Som et resultat av mange mennesker manglet muligheter til å få informert om viktige saker. Det endret seg med veksten av kabelen begynnelsen på slutten av 1970-tallet.

Funksjon

Kabel-TV gir TV-seere et enormt utvalg av valgene. Nyheter, sport, vær, filmer, matlaging, drama, fremmedspråk og realfag er bare noen av de valgene som seerne har. Selv om noen kanskje fordømme de som ser og er avhengig av TV for informasjon, underholdning og utdanning, er det faktum at folk har en mulighet til å øke graden av kunnskap med de brede valg på sine TV.

Distriktene

Folk som bor i distriktene er blant dem som dra mest nytte TV. Med over-the-air kringkaste signaler begrenset i sin evne til å nå hjem, mange av disse menneskene var heldige å få to eller tre kanaler. Disse menneskene har nå et utvalg av hundrevis av stasjoner.

Nyheter kringkasting

Utbruddet av kabel-tv fødte 24-timers nyhetskanaler. Den første av disse var Ted Turners Cable News Network. CNN satt standarder for nyhetsdekningen at nettverk måtte rykke ut for å matche. Nettverkets suksess viste at nasjonen har en umettelig appetitt på nyheter.

sport kringkasting

Utbruddet av kabel-tv har vært en velsignelse for idrett. Fra og med innsatsen til ESPN i 1979, har kringkasting av sportsbegivenheter og sportsnyheter viste at sportsinteresserte er alltid klar for mer informasjon. NFL, Major League Baseball, National Basketball Association og National Hockey League har alle sine egne nettverk, og lagene er i stand til å sikre store avgifter når kringkasting deres spill på kabel-TV.

fordeler

Selv om mange TV-kritikere har et gyldig argument når de påpeker at individer kaste bort mye av livet sitt foran tv, og tilbyr kabel-TV publikum muligheten til å holde deg oppdatert og få mer kunnskap. Dette fordeler samfunnet fordi informerte borgere har en tendens til å gjøre intelligente valg.