2003 Jeep Grand Cherokee drivstofftrykk Specs

2003 Jeep Grand Cherokee drivstofftrykk Specs


I 2003 Jeep Grand Cherokee kom med en bensininnsprøytning. Dette systemet levert høytrykks drivstoff til forbrenningskammeret for å antenne en flamme, og dermed forårsaker motor forbrenning. Den innsprøytningssystem er ideelt for kaldstart og drivstofforbruk.

Bensininnsprøytning System

Innsprøytningssystemet bruker en injektor som huser små dyser. Hvert munnstykke har en liten åpning, som leverer brensel ved høy hastighet på trykk. Dette er effektiv i drivstoff ledelse og styrer også mengden drivstoff som kommer inn i forbrenningskammeret. Drivstoffet er levert fra drivstofftanken, sender drivstoff gjennom et filter og deretter gjennom en fuel rail som huser injektorer.

Fuel Injection Inspeksjon

å ivareta sikkerheten når du arbeider med bensininnsprøytning, alltid avlaste trykket ved å fjerne tanklokket. Neste ta ut bensinpumpe releet (dette kan identifiseres ved å se under kraften boksdekselet) og dra motoren rundt til noen få sekunder for å avlaste trykket. Vri nøkkelen av og installere stafetten. Kople deretter den negative batterikabelen og sjekke drivstoffslanger for lekkasjer eller sprekker.

Du bør også sjekke drivstofftanken for eventuelle synlige lekkasjer eller skader. Har noen bistå i å sjekke for å se om drivstoffpumpen slås på. For å gjøre dette, må du koble den negative batterikabelen, vri nøkkelen til på-stilling og lytte etter en hvirvlende lyd.

Kontroll av drivstofftrykk

Når du sjekker drivstofftrykket i bilen, må du først avlaste drivstofftrykket. Når drivstofftrykket avlastes, fjern testporten hetten fra fuel rail og legge ved en bensintrykkmåler. Dersom kjøretøyet ikke inneholder en drivstofftrykktest inntaket, fjerner drivstoff linje fra jernbane og installere måleren ved hjelp av en spesiell adapter. Koble den negative batteripolen, starte motoren og lese av måleren. Målingene skal være 44,2 til 54,2 psi. Hvis du ikke får nok drivstoff press, inspisere drivstoffslanger og bensinfilter for blokkering eller lekkasjer. Hvis du ikke finner noen problemer med drivstofflinjer eller drivstoffilteret, deretter erstatte bensinpumpen. Dersom drivstofftrykket er høyere enn den angitte trykk, bytt bensintrykkregulator.