Verktøy for Motorcycle Repair

Verktøy for Motorcycle Repair


Motorsykkel eiere vet at en motorsykkel kan lide av bremseproblemer, flatt dekk og kjedeleddet skader på en jevnlig basis. Når disse problemene oppstår er det nødvendig å bruke bestemte typer motorsykkel reparasjon verktøy for å holde sykkelen knirkefritt. Disse verktøyene er vanligvis kompakt i størrelse og brukes til å frigjøre stempler, kjedeledd og andre motorsykkel deler, slik at reparasjonsarbeidet kan gjennomføres.

Motorsykkel Snakket Wrench

Med en gjennomsnittlig lengde på like under 4 inches, snakket motorsykkelen nøkkelen er laget av hard stål og inneholder kvadrat-end åpninger i begge ender. Tilgjengelig i en rekke størrelser laget for å passe over en motorsykkelens dekk eiker for å erstatte eventuelle ødelagte snakket ledninger, denne motorsykkel reparasjon verktøyet fatt eiken brystvorte for å fjerne den skadede snakket. Etter utskifting eller reparasjon eiken, kan brukeren bruke fastnøkkel til å sette eiken tilbake på plass.

Motorsykkel Flywheel Remover

Laget av et hardt nikkelbelagt metall, inneholder motorsykkelen svinghjulet fjerner to små metallrør krysset på toppen av hverandre. Brukeren kan passe noen av disse ender over svinghjulet delen av motorsykkelen for å trekke ut svinghjulet fra motorsykkelen for å reparere den. Svinghjulet remover brukes også når sykkelen eieren må fjerne svinghjulet delen for å få tilgang til den nedre delen av motorsykkelen. Dette reparasjon verktøyet er tilgjengelig i forskjellige gjengestørrelser, slik at alle typer motorsykkel svinghjul kan fjernes.

Piston Løsriving Tool

Når en motorsykkel stempel lider av en utbrenning eller er bare utslitt fra overdreven bruk, er det nødvendig å bruke stempelet Ta av verktøyet. Likner en tang ved første øyekast, inneholder dette motorsykkel reparasjon verktøyet en justeringsskrue design som gjør det mulig for brukeren å bringe kjevene av verktøyet ned på stempelet hode og fest den på plass. Mens justering av skruen over stempelhodet, kan brukeren deretter skru stemplet med urviseren for å fjerne den skadede stempelet.

Motorsykkel Chain Puller

Designet for å passe i mellom en motorsykkel kjeden koblingen for å fjerne koblingen fra motorsykkelen for å reparere den, motorsykkel kjede avtrekker gjennomsnitt ca 4-og-en-halv inches i lengde. Dette verktøyet er utstyrt med en stor bolt sentrert i midten av verktøyet som brukes for å sikre verktøyets smale kjever på plass over MC-kjeden for å trekke den fra sykkelen. Etter at kjedeleddet har blitt trukket, kan brukeren enten erstatte link eller reparere det som trengs.