Ulemper av telefonmaster

Ulemper av telefonmaster


Telefon mastene, også kjent som mobiltelefon tårnene, er de høye konstruksjoner som gjør det mulig for mobilbrukere å kommunisere fra de fleste utviklede steder rundt om i verden. Telefon mastene kan være frittstående eller innlemmet i bygninger. I begge tilfeller gir de cellular tilgang til abonnenter, men de også presentere noen betydelige problemer for lokalsamfunnene der de er installert.

Utseende

En av de klareste problemer med telefonmaster i mange lokalsamfunn er deres skjemmende utseende. Mens de fleste urbane tårnene er plassert på bygninger eller eksisterende kommunikasjonstårn, landlige og forstadstelefonmaster kan være mer iøynefallende, stiger over tre linjer og felt. Uten en densitet på bygninger, kan de være synlige for mange miles. Noen telefonselskaper bruke kunstig løvverk å gi mastene utseendet av naturlige trær, men dette arbeidet kan ikke være nok til å hindre en offentlig ramaskrik mot ny mast konstruksjon.

helse~~POS=TRUNC

En av de største potensielle problemer med telefon mastene er de negative helseeffekter de måtte ha på innbyggere som bor nær dem, inkludert mulige risikoøkninger for kreft, tretthet, depresjon og andre sykdommer. Den vitenskapelige samfunnet er delt i denne saken, med grupper som det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) om at mobiltelefon tårnene utgjør ingen vesentlig offentlig helserisiko, og andre, som for eksempel National Research Council (NRC), og bemerker at det aren 't nok data om de helsemessige effektene av radiofrekvenser til å konkludere med at telefonmaster er trygge. Dette og andre organisasjoner krever mer forskning og anbefaler bygnings telefon mastene på trygg avstand (vanligvis 300 eller 400 meter) fra husene.

Fall Danger

Telefon mastene er svært høye konstruksjoner. Mens høyden varierer avhengig av beliggenhet og type tårn, disse strukturene presentere en betydelig fare for å falle på grunn av feil konstruksjon eller dårlig vær. Telefon mastene skal være konstruert og bygd for holdbarhet, spesielt i områder hvor ising, sterk vind eller jordskjelv er vanlig.

Konstruksjon

Prosessen med å konstruere en telefon mast er en annen ulempe. Dette er bare forsterket av det faktum at de fleste mobil-leverandører ikke deler mastene, noe som betyr at en enkelt samfunn kan se en jevn strøm av nye telefonen mastkonstruksjonen som telefonselskaper forbedre og utvide sine nettverk. Telefon mastkonstruksjonen kan føre til økt støy og street nedleggelser. For teleselskaper, bygge tusenvis av master er en kostbar forsøke, men nødvendig for å opprettholde en konkurransedyktig nettverk for abonnenter å bruke.