Typer Motorsykkel Knee Armor

Typer Motorsykkel Knee Armor


Siden mye av effekten i en krasj er på leddene, full motorsykkel rustning betyr slagbeskyttelse på skuldre, albuer og knær. Rustning som beskytter knærne fra virkningen kommer i mange forskjellige former. USA har ikke et rangeringssystem for motorsykkel rustning, så de fleste rustning solgt i USA enten har ingen rangering eller har CE vurdering som tilsier at den har passert kravene til beskyttelse i EU-kommisjonen.

Kjerne-Comp Armor

Kjerne-komp rustning har en isopor kjerne som gir ekstremt høy slagfasthet. Lag av skumgummi legge pute, og et lag med slitesterkt stoff holder puten fra seg gjennom i løpet av et lysbilde. Den har vunnet ikke bare CE-godkjenning, men også aksept av Europa racing samfunnet.

Dual Density Armor

Dual-tetthet armering har to typer av skum med forskjellige tettheter lagvis sammen. Forskjellen i densitet bidrar til å beskytte både mot plutselige støt vanskelig og saktere, mindre intens påvirkning. Dual-tetthet rustning er billig, men, i henhold til det britiske Safety Institute, betyr det ikke spre innvirkning godt, og derfor gir mindre beskyttelse enn ikke innkapslet skum.

Hard GP Armor

Hard GP Armor bruker stiv plast skall følges skum eller dual-density skum. Selv om denne armering er mer beskyttende enn to tettheter skum alene, British Safety Institute funnet at siden plast skjellene ikke har noen gi til dem, snarere enn å dispergere en innvirkning, kan de intensivere virkning på kroppen.

Memory-skum Armor

Minne-skum rustning føles fleksibel og er i overensstemmelse med kroppen, men motstår plutselige endringer i posisjon. Det reagerer å påvirke mye som skum i hjelmer. Den sprer seg ut effekten, og dermed minimere skader på et gitt område. Det har også den beste slagfasthet / tykkelsesforhold av de forskjellige typer av armering. Ulempen med minne-skum armerings ligger, er at, en gang brukt til å spre en innvirkning, må skummet skiftes ut.

Tri-Armor / Quad-Armor

Tri-Armor har tre lag med lukket celleskum: en meget tett ytre lag som sprer innvirkning, med to tykkere indre sjikt. Den kombinerer punktering og slitasjemotstand av kevlar med beskyttende effekt-motstand skum. Cycleport i Tyskland gjennomført en 4-årig studie på motorsykkel krasjer for å finne ut hva verneutstyr som fungerte best, og bestemt at et hardt, men fleksibelt skall ville fungere bedre enn noe på markedet. I 2007 Active Protection System stoff, APS, testet overlegen alle andre produkter tilgjengelig. På 1/4 tommers tykke, et lag med APS knyttet til Tri-Armor ble den nye Quad-Armor, garantert av sine maker å tilby mer beskyttelse enn noen annen motorsykkel rustning på markedet.