Trådløse kameraer Vs. koaksial

Trådløse kameraer Vs. koaksial


Overvåkingskameraer kommer i to varianter, hard-kablet med en koaksial kabel eller trådløst, hvor bildene blir overført til skjermen eller datamaskinen over eteren. Hvorvidt man er bedre enn den andre er avhengig av en rekke ting, inkludert beliggenhet, type lokaler som skal overvåkes og avstand.

Kartlegge Eiendom

Før du kan finne ut hvilken type som er best for din situasjon, må du først se på eiendommen som helhet. Ditt valg vil trolig være svært annerledes hvis du monterer en sikkerhet kamera for å gi overvåking på bilen parkert i oppkjørselen versus å holde orden på viktige områder på en 20 mål stor utrustning.

koaksial kameraer

Security-kameraer som er hardt kablet med koaksialkabler, akkurat som trådløs, har avstand begrensninger. En koaksial kameraet er generelt bra for 500 til 1000 fot; etter det, vil en forsterker være nødvendig for å kompensere for signaltap. Men fordelen til et kablet kamera er at før denne grensen er nådd, vil bildene alltid være konsekvent og tydelig uten sjanse for forstyrrelser fra eksterne kilder. Ulempen er at du må installere kabelen. Ingen ønsker å se på stygge coax inne i hjemmet, så fiske kabelen opp vegger og gjennom loftet er en sannsynlig, men noen ganger vanskelig jobb.

trådløse kameraer

Trådløst bare betyr at det ikke er behov for en koaksial kabel mellom kamera og monitor. Ikke å måtte installere kabelen hele veien mellom kameraet og utstyret er et pluss, men kameraet har fortsatt å monteres nær, eller på, en strømkilde. Trådløse kameraer har også en avstand begrensning, men det er mye mindre enn for et ledningsbasert og avhenger av produsenten. Noen trådløse kameraer har en rekkevidde på bare 100 fot, men noen top-of-the-line dyrere modeller hevder en 1000-meters rekkevidde så lenge det ikke er noen forstyrrelser med direkte siktlinje; betyr ingenting vesentlig kan være mellom kameraet og opptaksutstyr eller monitor.

Som er bedre?

Svaret på noe som er bedre er ingen av delene. Begge kameraene har sine ulemper og fordeler. Det hele avhenger av programmet. Eiere av små og mellomstore boliger vil trolig gjøre det bra og spare mye penger ved å gjøre litt planlegging og tar deg tid til å installere en koaksial kamera. Operatører av store selskaper som trenger mange kameraer som dekker flere områder vil trolig har midler til å gå med trådløst system. Hvilket kamera til bruk er veldig avhengig av hvordan du ønsker å bruke den.

Koste

Det er ingen sammenligning når det gjelder å koste mellom de to kameratyper. Hard-wired, koaksial kameraer er mye billigere enn trådløst. Den høye kvalitet DICO 800, kan lavt lysnivå koaksial modell kjøpes for så lite som $ 150. En lignende trådløse kamera starter på $ 250 og kjøre så høyt som $ 600.