Spill for Droids

Spill for Droids


Motorola Droid var en av de første mobiltelefoner til å bruke Android operativsystem. Denne telefonen kan skryte av muligheten til å laste ned og installere en rekke applikasjoner, inkludert spill. "Markedet" app på telefonen vil du kunne laste ned gratis eller kommersielt tilgjengelige spill for å underholde deg selv og mens du er borte noen fritiden.

Sinte fugler

Angry Birds er en serie med spill som involverer deg stropping ulike typer fugler på mål som griser (i original) eller lemurer (i Angry Birds Lemurer). Hver fugl har spesielle evner, som å kunne eksplodere eller gjøre mer skade på steiner. Som du treffer mål og bryte strukturer, tjener du poeng og avansere til neste nivå. Angry Birds, Angry Birds Seasons og Angry Birds Rio, som er basert på filmen "Rio" - er tilgjengelig gratis i Android Market, samt Amazon Appstore. Disse versjonene er støttet av små annonser; men du kan betale for å laste ned Angry Birds for å fjerne annonsene.

Frukt ninja

Fruit Ninja er et populært spill som er tilgjengelig for smarte enheter som Droid. I dette spillet, skyver du fingeren over telefonens berøringsskjermen for å skjære biter av frukt som de flyr gjennom luften. Den gratis versjonen støtter bare "Classic" modus, der du må unngå bomber og slippe frukt, men du kan kjøpe den betalte versjonen fra Android Market for å låse opp andre modi. For eksempel i "Arcade" -modus, har du også muligheten til å kutte bananer, som midlertidig øker antall frukt, bremser på skjermen bevegelse eller dobler poengsummen din. Fruit Ninja er en del av OpenFeint nettverk; registrere en konto sender poengsummen din til den sentrale server, hvor du kan sammenligne den med andre spillernes score.

Words With Friends

Ord med venner er et ordspill som det klassiske brettspillet Scrabble at Fox News kaller "Social gaming på sitt beste." Du spiller med venner på nettet som kan spille på Android-enheter som for eksempel Motorola Droid eller fra iOS-enheter som iPhone eller iPad. Spillet vil varsle deg når det er din tur, slik at du kan legge til ord i spillet for å avsette poeng. Hvis du ikke har noen venner som spiller, vil app matche deg opp med en tilgjengelig spiller. Du kan kommunisere i spillet via chat-tjenesten. Per skrivende stund, Words With Friends er tilgjengelig gratis fra Android Market.

Solitaire

Hvis du ikke er en fan av puslespill eller interaktive spill, men har hatt mange timer å spille kabal på datamaskinen din, vil du sette pris på Solitaire app av Ken Magic. Denne Android app inkluderer fire versjoner av Solitaire: vanlig, Spider, Freecell og førti tyver. Selv om hvert spill baseres på en annen set-up, krever grunnleggende spill du å flytte alle kortene i hånden for å tall hauger av samme sort kort. Antall kort i spill og hvordan du kan flytte kortene varierer mellom de Solitaire versjoner. Du spiller mot en grønn bakgrunn, og som Windows-versjonen, lagrer app din suksess rate.