Spesifikasjoner for en XDI Air Intake

En XDI Sann Flow inntak system er en høy ytelse kald luft inntak for lastebiler. Den XDI luftinntak Settet inneholder designendringer og overlegen etter markedsutviklingen i kald luft inntak systemer. Den XDI Sann Flow inntak øke mange aspekter av lastebiler ytelse.

Økt luftstrømmen

Den XDI utformingen av Sann Flow luftfilteret erstatter den restriktive lager luft boksen og også den restriktive lager inntak slangen. Dette åpner for en større hastighet på luftstrømmen inn i motoren din. Fabrikken luft-boksen er begrenset og reduserer den faktiske mengden av luft som kan komme inn.

redesign

XDI Sann Flow luft inntak har en pulverlakkert aluminium dor-bøyd rør som er direkte boltet på. Dette gir en enklere installasjon, og inntaket rørlednings beslag er nylon-forsterket silikon couplers.

Luftfilter

Den XDI Sann Flow skum luftfilter er 12 ganger tykkere enn konkurranser gasbind og papirfiltre. Skummet luftfilter gir utmerket filtrering og forbedrer luftstrømmen. Den skumfilter er todelt polyuretan, som er mykt og slitesterkt materiale.

Opptreden

Den XDI Sann Flow filter har 27 hestekrefter gevinster, og 62 lb-fot dreiemoment. De luftstrømmen øker med 50 prosent. Den XDI inntak filteret har en racing utseende og lyd. Den XDI Sann Flow filter gir mye bedre ytelse og øker effektiviteten.