Sony TC 353D Instruksjoner

Sony TC 353D er et modulært reel-to-hjuls lydbånd dekk. Reel-to-reel er et nedlagt form for magnetisk lagring som forut for bruk av kassetter. Du kan bruke TC 353D for avspilling av innspilte hjulene eller koble en mikrofon til å ta opp lyd til en tom spole. Sony sluttet å produsere reel-to-reel tape dekk for forbrukerelektronikk markedet i slutten av 1970-tallet. Det er instruksjoner for TC 353D på nettet, som bør tillate samlere til å løse eventuelle plagsomme problemer med sin vintage tape dekk.

Bruksanvisning

1 Plugg TC 535D til et strømuttak. Deretter trykker du på "Power" knappen på forsiden av enheten for å slå den på.

2 Koble til høyttalere eller hodetelefoner til enheten som ønsket. Høyttaler og hodetelefon-porter er plassert nær fronten av enheten, og er tydelig merket.

3 Tråd noen forhåndsinnspilt hjul på hjul hoder med Side 1 av spolen vendt ut fra maskinen. Trykk på "Mode" glidebryteren til "STEREO". Bruk deretter "Monitor Selection" knappen for å velge "TAPE".

4 Trykk på "Play" knappen på forsiden av enheten for å starte avspillingen. Når båndet når slutten av Side 1, trykk på "Stopp" -knappen. Ta av hjul og skru den tilbake på spolen hodet med Side 2 vendt ut fra maskinen.

5 Se i brukerhåndboken for å løse bestemte oppgaver eller problemløsing.