Sony H50 Forbedringer

Sonys DSC-H50 er et digitalkamera i selskapets Cyber-Shot linje. Lansert i 2008, ble den DSC-H50 utformet som Sonys etterfølger til DSC-H9, med flere forbedringer over den forrige modellen.

Avansert sportsfotograferingsmodus

Den nyeste opptaksmodus, introdusert på DSC-H50, er "Avansert sportsfotografer" modus. Denne modusen hastigheter opp kameraets lukkertid til 1 / 4000th av et sekund og bruker en nøyaktig prediktiv autofokussystem slik at du enkelt ta bilder av motiver i rask bevegelse personer eller objekter, som utøvere i en sportssending. Den resulterende bildet er mye klarere enn en vanlig uskarpt øyeblikksbilde ville være.

Night System og D-Range Optimizer

Disse nye funksjonene til Sony Cyber-Shot lineup hjelp forbedre bildekvaliteten under ulike lysforhold. Night bruker infrarød teknologi, slik at du kan ta bilder i lite eller ingen lys uten blits. Den H50 nye D-Range Optimizer bruker Sony BIONZ-teknologi for å bedre belyse nærmere i høy- og lav-lys bilder.

Smile Shutter-teknologi og høyere oppløsning

Sonys DSC-H50 bruker selskapets "Smile Shutter" -teknologi for automatisk å ta et bilde når et smil er registrert med kameraets avanserte ansiktsdeteksjonssystem. Resolusjonen har også blitt forbedret på H50, som har 9.1MP av oppløsning, mens DSC-H9 hadde 8MP. Dette gir H50 drøyt 10 prosent høyere oppløsning enn forgjengeren.