Sony Cyber ​​Shot Digital Camera Feilsøking

Japansk elektronikk maker Sony er en av de beste produsentene av digitale kameraer. Sony Cybershot kameraer er jevnlig anbefalt av Consumer Reports og redaktørene av teknologi nettsted CNET.com og er blant bestselgerne på butikker som Amazon.com og Best Buy. Kjent for premium linser, funksjonsrike modeller og holdbart utstyr, Sony Cybershot digitalkamera holde den nest største andelen av markedet ifølge en undersøkelse trykt i Macworld magazine.

problemer med minnet

Den primære problemet med Sony Cybershot kameraer er problemer med Memory Stick (Sony kameraer utnytte Memory Stick som sin flyttbar flash-minne. Sony utviklet teknologien og lisensierer den til tredjeparts produsenter.). Det er tre mulige problemer som kan oppstå. Hvis kameraet viser en melding "Memory Stick Error", er kameraet i stand til å finne minnekortet. Åpne døren beskytte Memory Stick og sikre at pinnen er satt inn. Hvis det har, ta ut kortet og sett det inn igjen. Det er mulig at kontakt mellom kortet og kameraet var tapt.
En melding fra "No fullt Memory Stick" betyr at kortet er på kapasitet. Kortet må tømmes før videre bruk.
Hvis kameraet viser en melding fra "Les bare minne" eller "Memory Stick låst," løse ut kortet og finne bryteren for skrivebeskyttelse. Ved hjelp av en finger eller lett fingertrykk, flytt bryteren fra låst til ulåst posisjon.

C eller E feil

I noen tilfeller vil feil resultere i en kode med en C eller E i starten. Disse faller inn under selv diagnostisering kategori. AC: 32 feil relatert til problemer med kameraets maskinvare eller firmware. Vanligvis kan dette løses ved å slå kameraet av og på igjen. Hvis det ikke fungerer, strøm av kameraet, ta ut batteriene og la kameraet sitte i fem minutter. Dette vil tappe det interne batteriet og tilbakestille kameraet. Last batteriene og slå på kameraet igjen.
AC: 13 error betegner problemer med Memory Stick Oftere enn ikke, betyr dette at Memory Stick er defekt. Forsøk å formatere pinnen ved å velge Memory Stick og formatere det. Hvis dette ikke fungerer, får en ny pinne.
E feil kreve en full initialisering av kameraet. For å gjøre dette, trykk på menyknappen og bue over til oppsett 1. Deretter velger Initial. Pil opp til OK og trykk på OK-knappen for å godkjenne.

strømproblemer

Problemer med makt er knyttet til kamerabatterier. Hvis ikke død, ladet tilstrekkelig og riktig installert, sjekk batteriledningene i kameraet. De kan trenge en enkel rengjøring med en bomullspinne. Ekstrem varme eller kalde kan kjøre batteriene ned raskt.