Hvordan få en Blackberry for å arbeide med et SIM-kort

Blackberry er en smart telefon som tilbyr mobil e-post, mobil apps, Wi-Fi, digital kamera, videoopptaker, diktafon og Bluetooth. Den kommer i varierende modeller som Torch, Pearl, Storm eller Curve. Den Subscriber Identity Module-kort brukes til å lagre data som telefon telefonnummer, konto informasjon, kontakter og meldinger. Noen telefonselskaper krever SIM-kort som T-Mobile, mens andre, for eksempel Sprint, ikke. Hvis du har byttet leverandører, kan du aktivere SIM-kortet selv, eller ta kontakt med leverandøren for manuell aktivering.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din Blackberry mobiltelefon leverandøren og kontrollere om telefonen tjenesten krever et SIM-kort. Hvis du har byttet fra en annen leverandør, som kommer fra Verizon til T-Mobile, kan det hende at Verizon SIM-kortet ikke er kompatibelt med din T-Mobile Blackberry.

2 Trekk tilbake dekselet opp og vekk fra Blackberry. Trekk øverst til høyre på batteriet og trekk den ut av sporet. Sett SIM-kortet inn i Blackberry SIM-kortsporet. Den avkortede kanten skal vende riktig. Bytt ut batteriet og telefondekslet.

3 Trykk og hold "Power" knappen på Blackberry for å slå den på. Klikk "OK" når du blir bedt om å aktivere SIM-kortet. Alternativt kan du ta kontakt med tjenesteleverandøren og be den for å aktivere SIM-kortet manuelt.