Slik tester en 2000 Ford E-150 Abs hjulet Sensor

Slik tester en 2000 Ford E-150 Abs hjulet Sensor


Ford introduserte Econoline eller E-serie van i 1961. 2000 Ford E-150 ble produsert med mulighet for tre motoren valg: en 4,2-liters V-6, en 4,6-liters V-8, og en 5,4-liters V -8. ABS-kontrollmodul på 2000 Ford E-150 er koblet til via OBDII eller om bord diagnostikk datamaskin. Testing og ABS sensor kan gjøres gjennom OBDII port, som hvert hjul sensor er koblet til OBDII datamaskinen via ABS kontrollmodulen.

Bruksanvisning

1 Åpne førerdøren på E-150. Inspiser siden av dashbordet for å finne OBDII port. Porten til OBDII datamaskinen er den eksakte formen på kontakten på OBDII scanner. Installer skanneren på OBDII port.

2 Sitt i førersetet av E-150, og vri tenningsnøkkelen til "II" eller tilbehør posisjon. Dette er nøkkelen posisjon hvor dashbordet lyser alle lys opp, men motoren slår seg ikke over. Ikke start motoren. Trykk på strømknappen på skanneren for å starte skanneren.

3 Velg type skanning du ønsker å gjøre fra hovedskjermen til OBDII scanner. Bruk opp og ned piltastene for å velge ditt svar, og trykk på "Les" -knappen for å akseptere svarene. Velg ABS Diagnostics på hovedskjermen av skanneren og trykk på "Les" -knappen.

4 Angi år merke og modellinformasjon for lastebil, ved hjelp av piltastene på skanneren for å velge informasjonen og "Read" knappen for å godta oppføringene.

5 Velg "Les ABS koder" fra skannerskjermen og trykk på "Les" Tillat datamaskinen å lese om bord diagnostikk datamaskin. Ikke trykk på noen flere knapper i løpet av testen, med mindre du blir bedt om å gjøre det. Les OBDII skanner displayet når testen er fullført. Resultatene bør oppgi mengden av koder som finnes. Bruk opp og ned piltastene for å sortere gjennom kodene som ble funnet. Hvis hjulet sensoren er dårlig, vil skanneren si noe til effekten av "ABS Sensor-Low Circuit RF). Dette indikerer at passasjeren fra hjulsensoren er dårlig.