Slik Sync iPod musikk til en mappe

Slik Sync iPod musikk til en mappe


iTunes er et populært program for lagring av lyd biblioteket på ett sted. Men noen ganger du ønsker å eksportere og synkronisere musikken din til en annen mappe på datamaskinen. En enkel måte å gjøre dette på er ved å laste ned og benytte fri programvare "iTunes Library Updater" for Windows. Dette programmet vil gjøre synkronisering av musikk fra din iPod til en bestemt mappe på datamaskinen enkelt og effektivt.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer iTunes Library Updater på din Windows-basert datamaskin. Dette er gratis programvare som kan lastes ned og brukes av hvem som helst.

2 Sikkerhetskopiere iPod med iTunes før du starter prosessen med å synkronisere musikken din til en ekstern mappe på datamaskinen. Dette er en god idé å gjøre regelmessig, spesielt før du utfører en utvidet oppgave med iPod-lagrede media.

3 Åpne iTunes Library Updater, og på venstre side, der det heter "Musikk Locations" Velg mappen du ønsker å synkronisere musikken til ved å bla gjennom og velge "Legg til" knappen. Det vil synkronisere alle filer med utvidelser .mp3, .m4p, .m4a og .m4b.

4 Klikk på "Legg til ny musikk" på høyre side av skjermen, og klikk på "Start" -knappen. iTunes Library Updater vil begynne å synkronisere musikken inn i mappen du valgte gjennom programmet.