Slik Send en SMS Programma

Slik Send en SMS Programma


Dagens mobiltelefoner har mange forskjellige evner i tillegg til evnen til å ta en telefon. En slik funksjon er SMS og automatisk SMS. Du kan sende en SMS respons programma som et svar på SMS-meldinger fra venner og familie gjennom en av de gratis automatiske SMS-tjenester som tilbys av ulike nettsteder. Andre bruksområder for automatiske SMS-meldinger inneholde viktige planlegge påminnelser eller feiring påminnelser som kan komme frem automatisk.

Bruksanvisning

1 Naviger til en gratis automatiske SMS meldingstjenester nettsteder som CDYNE, AutoMsg eller Club tekstil. Alle disse har enten gratis prøve SMS perioder eller gratis tjenester. Registrer deg hos den tjenesten du vil bruke, og laste ned programvare til datamaskinen.

2 Koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen. Sett den ene enden av kabelen til telefonen og den andre inn i ledig USB-port på datamaskinen. Kontroller at tilkoblingene er fast.

3 Finn og klikk på programmet du lastet ned. Skriv inn den forespurte telefon og personlig informasjon som navn, mobilnummer og mobiltelefon leverandøren. Fortsett å følge anvisningene på skjermen for å installere programmet på mobiltelefonen. Henvis til din mobiltelefon brukerveiledning for å installere programmer, hvis prosessen er ikke enkelt.

4 Koble mobiltelefonen fra datamaskinen når installasjonen er fullført. Start din mobiltelefon og finn nye programmet enten på startskjermen eller ved å gå til "Meny", "Media" og "Nedlastinger". Ellers, hvis du ikke finner programmet, se din mobiltelefon brukerveiledning for å finne nedlastede applikasjoner.

5 Skriv inn SMS-tekst som du ønsker å sende automatisk. Dette kan være en melding som "utilgjengelig. Jeg vil kontakte deg snart." Andre typer automatisk timeplan meldinger er tilgjengelig Du kan planlegge dem ved å følge SMS instruksjonene på mobiltelefon skjermen.