Slik reparerer vinduet tilbake på en Buick Regal

Noen ganger knust vindusglass eller en elektrisk vindu motor krever gjør-det-selv-reparasjoner. Du kan erstatte en ødelagt eller sprukket bakdøren vinduet på en Buick Regal med noen problemer. Buick Regal erstatning glass er tilgjengelig på Buick forhandlere og auto glass forhandlere. Spare penger ved å handle på auto restverdi verft. Restverdi verft har ofte ubrutt glass fra junked biler. Hvis motoren har sluttet å virke, det kan også byttes på under en time.

Bruksanvisning

1 Koble batterikablene for å unngå utilsiktet elektrisk støt fra dørlåser og elektriske vinduer elektriske forbindelser. Fjern bakken (svart) kabelen først, deretter fjerne den positive (rød) kabel fra batteriet. Pass på at bakruten å bli erstattet er i posisjon "opp".

2 Fjern den indre dørpanelet fra bakdekselet der vinduet er ødelagt eller der glasset er knust. Sett alle skruene på et trygt sted slik at de kan brukes til å feste det indre dørpanelet.

3 Løft ødelagt eller skadet glass ut av døren. Løft erstatning glass og plass i toppen av vinduet rammen på innsiden av døren. Bruk pakking eller tape for å holde glasset på plass ved å feste båndet på innsiden av glasset og strekker den over toppen av dørkarmen, og feste den til den andre siden av glasset.

4 Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder vinduet motor og dør mount. Koble ledningene fra den gamle motoren. Koble ledningene til den nye motoren. Bolt nytt vindu motor på det stedet hvor den gamle motoren var boltet.

5 Fjern det maskeringstape eller pakketape som ble brukt til å holde den nye vindusglasset på plass. Sett på innsiden dør dekselet. Sett batterikablene til batteriet ved å koble jordkabelen (svart) først da den positive (rød) kabel. Slå på bilen og teste det nye vinduet motor.