Slik reparerer hjullager i en '94 Lumina Car

Hjullager, også kjent som aksellagre, er en viktig del av alle kjøretøy produsert. Dine 1994 Chevy Lumina er hjullager tillate hjul og dekk for å rotere ordentlig mens bilen er i bevegelse. Hjullager bør vare ca 100000 miles, og da du trenger for å erstatte dem. Over tid, smørefett på hjullagrene tørker ut, noe som vil føre til at lagrene overopphetes og bli skadet.

Bruksanvisning

1 Løft forsiden av Lumina med bilen jack. Hev det nok å ta av forhjulet.

2 Fjern lug nuts på Lumina forhjul. Bruk 4-veis dekk jern til å skru til mutrene mot klokken bevegelse. Trekk av hjulet.

3 Fjern bremsekalippernes. Bruk pipenøkkel til å fjerne boltene på baksiden av bøylen.

4 Skyv rotoren av forakselen skaftet.

5 Ta av hjullager fra forakselen skaftet. Bruk muttertrekker til å skru akselbolten fester hjullager på plass. Skru boltene på baksiden av hjullager for å fjerne lageret fra forakselen.

6 Sett den nye hjullager til forakselen skaftet. Stram akselbolten med muttertrekker. Stram de bakre boltene med en pipenøkkel.

7 Plasser rotoren over hjullager ved å skyve rotoren tilbake på forakselen skaftet. Det er ingen bolter er nødvendig for å sikre at rotoren på plass.

8 Monter bøylen over hjullager og rotoren. Stram boltene med en pipenøkkel sett.

9 Monter hjulet. Sikre den ved å stramme lug nuts med 4-veis dekk jern. Trekk til hjulmutrene i en krysser mønster for å like distribuere dreiemoment, slik at hjulet til å sitte flush. Gjenta prosessen for å erstatte andre hjullagre etter behov.

Hint

  • Ved hjelp av en bil heis i stedet for en bil jack vil fremskynde den tiden det tar å fullføre utskiftningen av hjullager, spesielt når du skal skifte ut alle fire hjullager.
  • Fjern det elektriske ABS plugg ut av caliper hvis Lumina har ABS-bremser.